Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
Chtěl bych se optat, jesti je mé uvažování cajk
Velký třípatrový dům, patro cca 100 m2, jsou tu dva komíny (jak se delalo .. pekne uprostred) a zdá se mi že s tím jsou jen problémy .. vyčistit, revize, a..a..a..furt dokola. no a k tomu asi nadešla chvíle, kdy se chci pustit do přestavby podkroví na byt, tím pádem by bylo asi vhodné komíny vyvložkovat .. mozna by se muselo i uplne na novo), aby mi za chvíli zas někdo nerobil bourací práce v hotovém.
Nu a myšlenka (moje je taková .. komíny slouží .. jeden jen k digestoři (tam asi revize atd potreba nebudou) .. druhý slouží ke kamnům, kterými se trochu přitápí v přízemí (je to fajn .. ale z přízemí a 1 patra chci udelat 4 byty na pronájem, tak to klidne obetuji a v podkroví si napojím krb viz dále)
Přemýšlím o takovém tom venkovním "rouro komínu" .. viz obrazec příloha .. který by pobral plynove kotle ze vsech pater. (kotle budou umistene v rohu domu .. pekne nad sebou).
A dotaz .. je to myslenkove a trochu konstrukcne ok? Zatím jsem ve stavu nekonkrétního plánování .. tak neresim jestli to ma mit 20 nebo 30 cm průměr díky za názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.