Ahoj, ahoj, ahoj! Chlapi prosím vás! Dá se toto nějak seřídit? Nové dveře do starých zárubní. Sedí perfektně, jen je dole takováhle mezera, nahoře v pořádku. Zkoušel jsem hýbat s panty na futrech, ale jediné čeho jsem docílil byl pohyb dveří vlevo a vpravo vůči zarubním, nikoliv dopředu k zarubním, což bych potřeboval. Díky moc!
Bude to fušeřina, ale tak ohni ty panty co jsou na dveřích. Ale až u konce panu, ale ohni to přiměřeně ve svěráku. Nkdy to nedělej na dveřích! Nahoře nic neohýbej, v prostřed trochu a dole víc. Musíš to zkoušet, jak to bude pasovat.
korinek
Ty jo to není špatný nápad díky. No stará futra, nejsou stará, však se pořád prodávají. Je to původní vstup na půdu, takže se nepoužívala. Teď si nejsem jistý, ale ty původní dveře, nevšiml jsem si nějaké fuky. Leda by byly zkřížené stejně... Zkusím s tou vodováhou zjistit co je vlastně špatně a přihnout ten pant není špatný nápad. Už jste to dělal?
Pokud to budou šroubovaný panty, tak je může vyšroubovat a ve svěráku ohnout. U zasekávanejch pantů je že dveří nevyndá a celý dveře do svěráku jaksi nedá. To se ohýbá velkým hasákem. Na dveřích.
aaa
jenyk- samozřejmě jsem měl na mysli ty šroubovací panty. Dělal jsem to s nimi běžně, když to jinak nešlo udělat. Na těch zasekaných jsem to dělal jen směrem od futer.
korinek
No, když už jsou ta futra špatně zazděná, tak jakápak fušeřina, je to řešení problému. Přeci nebudu bourat futra, když to jde takto "upravit" podle nich. Je to geniální! To mě fakt nenapadlo. Dosáhl jsem plus mínus stejné mezery po celém obvodu dveří, což doplní těsnění. Díky moc! Ale dalo mi to zabrat Přijít na to, který z těch tří a kterým směrem ohnout. Ten tebou popsaný postup nefungoval, bylo to přesně naopak. Takže jsem měl každý vyšroubovaný asi 15x Děkuji
to je tak když dáváš nové křídlo do starých futer...to jsi měl vymlátit a dát nové futro nebo obložku...běžná věc toto...pokud to nejde seřidit panty na křídle, tak máš smolíka
Dobrý den, myslím, že s tímto nejde nic dělat. Max můžete nalepit na futra těsnění, aby Vám tam netáhlo. Hezký den.
tm
S tím nic nepůjde, to jsou podle mě klasický dveře od pokoje. Navic dole ta lišta - ta je na dveřích nebo pokud je na podlaze, tesnit to ani nemůže. Těsnění - to začne dávat těsnění a bude přidávat tak dlouho, až bude díra všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.