Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lampa lidokov N 120-2031 odmontování

Od: 123 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Vyhazujeme stůl a chtěl bych se zeptat,jak oddělit držák této lampy viz foto.

Lampa lidokov N 120-2031 odmontování

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím, lampu vidím poprvé, ale pokud má být zachována, zkusil bych opatrně vypáčit ta červená víčka. Pak už by mohlo být něco vidět.

Pozn.: Ty šipky u obrázku slouží k tomu, aby zadavatel otázky druhý den ráno nepotkával na ulici lidi s hlavou na levém rameni ;).

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, vytáhnout tu kovovou tyčku, potom už půjdou vytáhnout ty červené záslepky a dlouhým šroubovákem odstraníte vruty. Zdravím!
doplněno 08.04.25 17:28: Jak radí kolega vypáčit ta červená víčka, tak to nejde, protože jsou provlečená tou tyčkou. Tyčka musí pryč jako první. Tu lampu jsem kdysi měl a sám jsem si ji instaloval.

Nedá mi to se nezeptat: Jak drží ta tyčka v těch provrtaných čepech potažmo záslepkách? Z fotky to není patrné a ani tazatel to zřejmě nevidí.

ben®

amper - na té tyčce je z boku "červík"/zarážka, který když se tyčka horem zavede, zabrání průchodu (nevypadne). Možná, když si obrázek hodně zvětšíme, tak tam ten "hrbolek" bude vidět.

OK, pak to dává smysl. Na fotce to vidět není...

1234
hodnocení

0x
Tak už je odmontována,děkuji za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]