Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem v rodinném domě z roku 1936 neměl v místnostech plíseň. Maloval jsem německým přípravkem Triumf, který byl v pohodě. Pak již se nedal sehnat, tak jsem přešel na Primalex Polar. Vymaloval jsem skorocelý dům, krásně bílé zdi a v pohodě. Jak jsem koupil další, údajně novou recepturu, po čase se někde na malbě objevily šedé plísňové flíčky. Nic se v domě nezměnilo, jen ta výmalba. Použil jsem vše možné, Savo, chytrou houbu, bílý ocet. A přemaloval místa zase stejným Primalexem. Špatně, plíseň se objevuje zase. Poraďte jakou bílou barvu včetně protiplísňové přísady použít k dalšímu malování. Primalex Polar již jsem natvrdo zavrhl. Navíc dokáže vytáhnout z pod staré malby i původní barevné linky. Triumf to překryl a nic se neukázalo. Nerad bych zase dělal zbytečnou práci. Maluji sám, dáváme si pozor se zbytečným zašpiněním. Děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.