Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení domácího telefonu

Od: poradit odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nevyzná se někdo v zapojení domovního telefonu v paneláku? Telefon zvoní, slyším hlasy dole zvenku, ale oni neslyší mně a nejde ani tlačítko pro otevření dveří. Přidám foto pro lepší orientaci v drátkách, jestli jsou zapojeny správně. Jedná se o teslu 4 FP 210 51.201. Ostaním v paneláku to funguje bez problému. Ten zvonek je úplně nový, vyměněný
Zapojení domácího telefonu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A kdo ho měnil? Vy nebo někdo z rodiny? Proč si neoznačil vodiče před odpojením?

doplněno 03.04.25 20:53:

Františku, to jste vy?

111®
hodnocení

0x

Je nějaký důvod proč by to mělo být zapojeno špatně? Co u sousedů tam to mají OK?

hodnocení

0x

Spravne zapojeni si muzete zkontrolovat u sousedu, pripadne koupit ten stejny domovni telefon a prohodit sluchatko. Je jen nasunute v konektoru. Otvirani dveri vyzkousite jen vymenou celeho telefonu.

poradit
hodnocení

Telefon je právě vyměněný za nový. Předtím nezvonil vůbec, ale teď stále přetrvává vada, že nefunguje komunikace. Telefon měnil opravář z firmy, ne nikdo kdo tomu nerozumí. Jde mi o to, že mi předem řekl, že je možné, že nebude fungovat komunikace, že by to byla asi oprava za víc peněz hlavně, neměl moc čas, tak mi řekl ať si to promyslím a ozvu se, že by dal jiný termín. Pořád ale marně doufám, že by to mohla být nějaká prkotina, která se vyřeší bez opravy opraváře a ušetřím. Jak jsem psal, ostatním v paneláku vše funguje jak má

hodnocení

0x

... a není náhodou ten bílý drát vypadlý ze svorky č.2? Na fotce to není dost zřejmé, ale skoro to tak vypadá.

111®

no buď je vypadený, nebo tak blbě oholený...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]