Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Innogy Optimal 36

Od: petrr odpovědí: 7 změna:
Dobry den, mate nekdo innogy a prisel vam email na moznost zruseni fixace a prechod na optimal 36 elektrina i plyn? Dival se na to z vas uz nekdo, jake tam jsou podminky? Ja to chci prostudovat az v nedeli kdy budu u rodicu. Tak kdyby jste k tomu meli nekdo nejakou poznamku, sem s ni. Diky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den, jaký máte teď tarif? Musíte si spočítat, jestli se vyplatí.

innoggy
hodnocení

0x
Já do toho šel. Není to nějaka extra bombova nabídka, ale z důvodu mě pohodlnosti a opravdu minimální spotřebě jsem to vzal.

krtek6
hodnocení

0x

zrovna včera mi to přišlo a volal jsem si tam...sice informace z mailu uplně k prdu, ale baba na infolince mi řekla hned kolik bych měl šetřit...pokud to vezmu tak tento rok budu mít o 1500,-/Kwh levnější tarif...a přiští rok o dalších x další rok o xx...

zdravím, můžete mi to přiblížit? jako opravdu o 1500,-/kWh levněji?

To by mě zajímalo za kolik máte kwh teď.
krtek6

teď mám za 4070kwh?...

mwh
Panove narazi asi na na rozdil mezi kWh a MWh :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]