Nejste přihlášen/a.
Zdravim, kupoval jsem
což je za mě supr, jak to nabízí více velikostí, ale všechny ty víčka jejich divně smrděj, nejde to umejt.. je to prostě vlastnost toho silikonu.. tak se ptám, jestli někdo neznáte podobné, s kterými máte zkušenost, že nejsou cítit.
Nemusíte psát odkaz na google, že si to mám najít, to umim taky, ale těch různejch prodejců a variant je hodně ,tak se ptám přímo na osobní zkušenost, abych nemusel plejtvat na testování..
(pro rejpaly - abych otevřel lednici a cejtil ten silikonovej smrad, fakt nemám zájem)
některé plasty prostě od počátku smrdí - jsou to nějaké chemické mixy a recykláty... - zkuste jen obyčejnou gumičku a sáček.. nebo z Temu takové podobné univerzální silikony "potravinářské"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.