Nejste přihlášen/a.
2x
Strih je síce triviálny. Nová sieťovina na lehátka ale nie je úplne lacná a bude to chcieť akú takú zručnosť so šicím strojom. Taktiež by sa hodila vodeoodolná a UV odolná niť, čo bude tiež na dlhšie lakte.
Rozhodoval by som sa podľa stavu a kvality kovovej konštrukcie a voľnočasových záujmov. Finančne to bude zaujímavé asi od 2-3 ks.
no kdyz vám proletí půlky skrs lehátko durch nevím jestli to bude k pokochání
A když nebude žádný vyprošťovák poblíž
0x
Dobrý den, opravit lze skoro vše, ale otázkou je, zda se to vyplatí. Pro odbornou opravu hledejte čalouníka. Zdravím!
doplněno 03.04.25 12:51:
adoshek - zřejmě se odpovědi nedočkám, ale co kdyby. Napište nám, jestli chcete "bastlení" typu spravování ponožky panem Sovákem v seriálu Chalupáři nebo preferujete odbornou opravu. Ukončilo by to navrhované kutilstvi v odpovědích zde.
0x
ta síťovina je vložená do "Céček" rámu lehátka. Už jsem se u nějakých sedaček pokoušel o opravu.. ale kvalitní síťovina stojí cca. stejně jako celé nové lehátko či židle. Na opravu se toto opravdu nevyplatí... tedy aby to vypadalo hezky.
Souhlasím s kolegou a radou zašít toto jako ponožky... - pevnou nit nebo silonové lanko (rybářské) - a hlavně nezašívat "esteticky" - v řadě, protože při zašívání v jednom řádku se zase vytrhne - udělá díra vedle... musíte při šití dělat různé vzdálenosti švu. Snad chápete moji myšlenku
0x
Mě spíš zaujal váš trávník a styl dlažby a odvodňovací rošty
Ty odvodňovací rošty tam jsou kvůli sousedovi, který je při stavbě vyžadoval. Složitý případ, kdy jsem šel cestou nejmenšího odporu a v rámci udržení doibrých sousedcích vztahů jsem investoval 2 tisícovky do pro mě nesmyslu,ale mám aspoň klidné spaní a dobré vztahy ![]()
To je na medaili ...
Mě napadlo hodně možností k čemu jsou
esteticky působí hodně dobře. Někdo razí pravidlo... slíbené platí 30let a za stejnou dobu někteří lidi nemají ani žlaby ani rýny takže všechen maras spláchne jiným před vchody nebo tece do dvorů,no pak s někým udržujte dobré sousedské vztahy a přitom stačí tak málo dodržet slovo muže.
K tématu...tohle asi nebude moc esteticky působit ale z pevného materialu vlepit shora i ze zdola větší díly pevné látkynebo silnější sítoviny a pak už jen stačí přetáhnout přes celé lehátko obyčejné natahovací prostěradlo spíše menší velikosti aby se příliš neprověsilo no nevím v jakém luxusu žijete treba si muzete dobolit koupit radši nové...tak se mějte a
Na ty trvající sousedské vztahy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.