Nejste přihlášen/a.
Máte někdo prosím tip jak opravit, nebo kdo by opravil výplet zahradního lehátka viz fotky v příloze?
Moc děkuji za tipy a rady
Dobrý den, opravit lze skoro vše, ale otázkou je, zda se to vyplatí. Pro odbornou opravu hledejte čalouníka. Zdravím!
adoshek - zřejmě se odpovědi nedočkám, ale co kdyby. Napište nám, jestli chcete "bastlení" typu spravování ponožky panem Sovákem v seriálu Chalupáři nebo preferujete odbornou opravu. Ukončilo by to navrhované kutilstvi v odpovědích zde.
ta síťovina je vložená do "Céček" rámu lehátka. Už jsem se u nějakých sedaček pokoušel o opravu.. ale kvalitní síťovina stojí cca. stejně jako celé nové lehátko či židle. Na opravu se toto opravdu nevyplatí... tedy aby to vypadalo hezky.
Souhlasím s kolegou a radou zašít toto jako ponožky... - pevnou nit nebo silonové lanko (rybářské) - a hlavně nezašívat "esteticky" - v řadě, protože při zašívání v jednom řádku se zase vytrhne - udělá díra vedle... musíte při šití dělat různé vzdálenosti švu. Snad chápete moji myšlenku
Ty odvodňovací rošty tam jsou kvůli sousedovi, který je při stavbě vyžadoval. Složitý případ, kdy jsem šel cestou nejmenšího odporu a v rámci udržení doibrých sousedcích vztahů jsem investoval 2 tisícovky do pro mě nesmyslu,ale mám aspoň klidné spaní a dobré vztahy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.