Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký hadry na utírání nádobí?

Od: rhf odpovědí: 10 změna:

Připadám si jako idiot když se musím ptát na tuhle nesmyslnou otázku, ale už sem nakoupil asi přes desítky hader v kiku pepcu tedym a podbných obchodech a pokaždý když tím chcu něco utřít, tak je to nádobí naprosto "chlupatý" od tě mikrovláken co z těch hader vypadávají. Nejsem špina vím co to znamená pračka, ale prostě ty hadry stejnak líňají

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
No já teda nevím, ale já místo hader kupuji klasické utěrky na nádobí a ještě se mi nic takového nestalo.

prostromek
hodnocení

2x

Kupte klasiku, bavlněné, nebo ještě lépe lněné. Dobré jsou českého od výrobce, ale ty kostičkované vypadají také dobře (1. odkaz).

Vydrží neskutečně dlouho a žádný chlup na nádobí nebude.

Ty lněné je potřeba nejdříve vyprat, aby změkly.

1) witt-international.cz/...

Čerpáno zde, vyberte si podle toho, co se Vám líbí:

search.seznam.cz/...

----------------------

Tyhle vydrží hodně dlouho: snovysvet.cz/...

----------------------

Tyhle vypadají dobře, barevné a opět naše a nejsou tak drahé:

frolen.cz/...

Tady celá nabídka.

frolen.cz/...

rhs
hodnocení

1x
Kupovat kvalitní utěrky a ne v Kik, Pepco, Lidl atd kvalitní se rozumí v domácích potřebách nebo kuchyňských potřebách. Stejně jako když je pro někoho obrovský problém připlatit si 200 Kč navíc za nerezový tyčový mixér a pak brečí že plastový je na nic. Nekupovat tyhle univerzální miš maš věci k ničemu, zkuste navštívit Action nebo Tedi jestli máte poblíž ale opět kvalita může být jakákoliv. Takže stejně jako u mycích prostředků, pracích prášků prostě zkoušet a zkoušet.

achjo
hodnocení

1x

Žádný hadry na utírání nádobí nepoužívám, proč? Zbytečná práce, opruz, šílenství. To nemáte odkapávač, za chvíli to uschne samo.

Na skle zůstanou fleky.
nov

I na příborech a nerezovém nádobí.

Utěrky z mikrovlákna fleky odstraní a sklo vyleští.

hodnocení

0x
Já si tipnu, že to má dva důvody. Jednak že útěrky v těchto obchodech jsou z velké části vyrobeny z recyklovaných hader, takže už nají krátká vlákna. Druhak, že "moderní" pračky prádlo dlouho žmoulají a tu osnovu látky ještě více uvolní a vlákna se sypou.
Ale že bych měl vyzkoušeno, kde koupit kvalitní útěrky, to nemohu říct. Občas se lepší pidaří koupit spíš náhodou.
Tam, kde na tom záleží, nádobí dolešťuji papírovou útěrkou v roli.

bramburka
hodnocení

0x

Predpokaladam, ze to,co nakupujete ve zmnenych obchodech, jsou hadry spis na myti nez na utirani!?
Na utirani jedine cisty len nebo bavlnu!

hodnocení

0x

Neutírám, nechávám uschnout to, co neumyje a neusuší myčka. Ale jinak jsem vyřadila útěrky z kuchyně úplně a koupila malé froté ručníčky. Používám na ruce. A na nějaké fajnové sklo papírové útěrky na vyleštění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]