Nejste přihlášen/a.
No, dnes jsme spali o hodinu méně, tak to plně nepobírám.
Ptáte se, jestli: 48 je méně než 50? ANO
40 je max. 40? ANO
Třetí rozměr neuvádíte, takže těžko říct.
Navíc bude záležet na tom, jak šikovně to zabalíte, protože zatímco Vy uvádíte rozměr předmětu, rozhodující je rozměr balíku...
Pak bude taky záležet na obsluze Z-pointu. Není možné to řešit až na místě? S odesíláním zásilky nemám valnou zkušenost, podání balíčku přes stůl a nahlášení kódu pro odeslání mi mnoho zkušeností nepřidalo .
protože jsem si myslel , že si každý představí tlouštku plexi které má cca 5milimetrů
Ano, může to tak být, ale taky nemusí. Naprostá většina štítů nějaký (větší než tloušťka plexi třetí rozměr má, byť do zbývajících 32 cm se zřejmě vejdou.
Určitě si sežeňte, nebo vystřihněte-udělejte krabici vhodných rozměrů a pak to tam napasujte. Dá se poslat i větší věc, pokud má jednu stranu výrazně menší, dá se to uložit do krabice šikmo /a utěsnit/. Nicméně myslím, že se to už tolik nekontroluje, protože přes Vinted mi už přišly i velké balíky za pár korun.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.