Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vajíčka hmyzu? Blech?

Od: kamila odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, už asi měsíc bojujeme s nepříjemným "hmyzem" (pravdepodobne). Měli jsme doma 2x profesionála na dezinfekci domu. Potíže přetrvávají, pořád jsme postipani a mame červené fleky na tele. Teď jsem našla na parapetu tohle. Můžou to být vajíčka nějakého škůdce, co nám způsobuje potíže? Ještě upřesním, že jsem bohužel nenašla nikde žádné lezouci, létající ani chodící zvíře, brouka, hmyz... Děkuji
Vajíčka hmyzu? Blech?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne že bych nechtěla odpovědět, ale opravdu nevím. Ty černé máčky zkuste nabrat mokrým prstem. Jestli zčervenají, pak je to natrávená krev, vovínka blech nebo štěnic. *alene* A ten zbytek, já bych shrnula do skleničky nebo hladké krabičky a zanesla na veterinu. Tam šoupnou pod mikroskop a budou vědět a určí přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]