Nejste přihlášen/a.
3x
Na kolo celkem zbytečnost, stačí cit v ruce. Ale lidi si pořizují zbytečnější věci než toto. Já mám teda digitální momentový adaptér. I takový prodává LIDL lidl.cz/...
, popřípadě Čína aliexpress.com/...
@riva má pravdu. Zbytečnost. Pokud nemáš servisní návod, jakým momentem utahovat. Například k autům lze dokoupit, v něm tabulka pro nastavení utahovacích momentů.
K jízdním kolům jsem zatím neviděl. U mého kola mám na běžný servis rychloupínání (sedlo, řídítka, osy kol při defektu ...).
Čím drahší (a odľahčenejší) diel, tým som opatrnejší. Supermarketový základ dotiahnete bez vedľajších škôd snáď aj kombinačkami. Ak máte ale komponentu z kozmických materiálov za astronomickú cenu, tam by som momenťák radšej už vytiahol.
0x
Přestnost není problém ověřit - síla na rameni = závaží nebo mincíř. Přesný si necháš nepřesný vrátíš. 10 Nm je jedno kilo na metrovým rameni nebo 2 kg na 50 cm atd., dáš rameno a táhneš mincířem nebo tlačíš váhou kdy klíč cvakne. Stejným způsobem jde momentový klíč nahradit.
V ešopu maj nedostupný.
0x
0x
S tým malým “Crivit” skúsenosti nemám. Z fotiek ale “vypadá OK”, aspoň nastavovacia stupnica bude snáď dobre odčítateľná. Mám inú značku, má plastové okienko s ryskou a odčitovanie nastavenej hodnoty je pomerne zložité a náchylné na chybu paralaxy.
Presnosť sa dá ľahko overiť aj v domácich podmienkach vo zveráku zaviešaním vhodných závaží a následne prepočtom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.