Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mají velký výběr kvalitních polštářů?

Od: pidgiin® odpovědí: 4 změna:

Poradíte mi, ve kterých obchodech mají velký výběr kvalitních polštářů s možností lehnout si na ně? Díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

4x

prodejny s matracema, ikea

hodnocení

2x

S polštáři je to na pováženou. Asi vám dovolí si na ně lehnout, ale stejně nepoznáte, jak se bude chovat za několik hodin, za několik dní. ;) Jaký polštář máte? Tedy jaký rozměr? Ptám se proto, že jsem byla zvyklá na péřový, velký a mordovala jsem se s ním a na něm maličký polštářek, mnoho let. Pak jsem objevila v IKEA 60x50cm. Jen pod hlavu. Rameno zůstává mimo a páteř je rovně. První jsem koupila měkčí, skončil na gauči. A teď mám hodně plné, vyhovují mi. Všichni moji mladí, včetně pravnuků velké polštáře vyměnili za ty menší. Kapku bývá problém s prádlem, cíškou, při koupí se na to musí pamatovat nebo nechat upravit.

hodnocení

Mám taky polštář z Ikee 55x45 cm, péřový. Koupil jsem si ho už před 10 lety, ale od té doby se mi nic lepšího sehnat nepodařilo. Polštáře z paměťové pěny mi nevyhovují.

Zajděte do IKEA a podívejte se, jak velká je nabídka. Paměťovou pěnu nemusíte kupovat. Mi také nevyhovuje. Najdete tam peřové polštáře i plněné různým druhem dutého vlákna. Navíc, vůbec není problém strčit do pračky polštář s dutým vláknem. Mám pocit, že dokonce do 60ti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]