Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání opravny

Od: petr12® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, můj akvarijní filtr Fuval G6 má poruchu. Hledám marně opravnu, která tyto filtry opravuje. Může mi někdo poradit, kde taková opravná existuje? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

0x

To se ptáš pozdě! Měl jsi se ptát, když sis to pořizoval. Bhž, pozdě bycha honit...

retard
Jo jasně takže když si půjdu někde do elektra koupit tv nebo jinou elektroniku tak si mám povinně zjišťovat kde mi toto v průběhu dalších 10 let opraví? Ty asi nebudeš normální? Já si myslím že vůbec! Nebo se ti doma pokazí elektroinstalace nebo zkrat atd ty řekneš ale to je tvůj problém jsi si měl pohlídat že ten elektrikář nebo ta firma tu bude dalších 10 let a hlavně jenom kvůli mě!
hujer

No ano, první na co se dívám je,zda vybraný výrobek má u nás možnost servisu a je pro mne přístupný- z uvedeného

důvodu a taky ,zda je servis zajištěn alespoň na další léta. Pokud se mi doma objeví zkrat, nebo porucha na el.instalaci, tak si jí opravím sám!

kenav

Každý výrobek má záruční list kde bývá seznam opraven,kde jsi k tomu přišel?

Opravdu očekáváte, že filtr který byl uveden do prodeje před 15-ti lety, bude mít náhradní díly, natož opravu?

Ten filtr to má už dávno za sebou, ať morálně, tak mechanicky.

hodnocení

Je pravda, že filtr má 1. poruchu po 13 letech provozu, ale může to být maličkost a bude schopen sloužit další roky.

Pořizovací ceny byla 12 000 Kč, auto taky hned nevyhodíte jen proto , že je staré..Porucha spořívá v tom , že se po zapnutí neroztočí vrtule. Díky za odpovědi.

Tohle může být od softvérové až po mechanickou závadu (obroušený rotor, tyčka rotoru)

Dole sem vám dal kontakt přímo na Hagen - Fluval, zavolejte a uvidíte.

hodnocení

0x

Co znamená "má poruchu"? Upřesněte, co je to za poruchu, resp. její projev.

hodnocení

0x

Když už tak Fluval a zeptal bych se přímo u kováře.

http://www.hagen.cz/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]