Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj akvarijní filtr Fuval G6 má poruchu. Hledám marně opravnu, která tyto filtry opravuje. Může mi někdo poradit, kde taková opravná existuje? Děkuji.
No ano, první na co se dívám je,zda vybraný výrobek má u nás možnost servisu a je pro mne přístupný- z uvedeného
důvodu a taky ,zda je servis zajištěn alespoň na další léta. Pokud se mi doma objeví zkrat, nebo porucha na el.instalaci, tak si jí opravím sám!
Opravdu očekáváte, že filtr který byl uveden do prodeje před 15-ti lety, bude mít náhradní díly, natož opravu?
Ten filtr to má už dávno za sebou, ať morálně, tak mechanicky.
Je pravda, že filtr má 1. poruchu po 13 letech provozu, ale může to být maličkost a bude schopen sloužit další roky.
Pořizovací ceny byla 12 000 Kč, auto taky hned nevyhodíte jen proto , že je staré..Porucha spořívá v tom , že se po zapnutí neroztočí vrtule. Díky za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.