Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepicí pur pěna trubickova

Od: jague odpovědí: 7 změna:
Čau chlapi, nemám moc zkušenosti s lepicí pur pěnou trubičkovou. Vždy jsem to bral tak, že se musí hned spotřebovat jinak zaschne a může se vyhodit. Kdyz koupím náhradní trubičky, jak dlouho vydrží po otevření? V Baumaxu u pěny Titan psali myslím až 60 dní…Dík:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne trubičkovou,ale dodělal jsem nedávno pistolovou která byla na pistoli cca4 roky! Trubičková v žádném případu tak dlouho nevydrži, protože ji neutěsníte tak dobře jako když uzavřete na pistoli !

Trubičková nám v práci tuším vydržela lehce přes měsíc než se pak použila a celá spotřebovala ALE s novou trubičkou! ta stará se její ústí asi 3x po 4cm přeložilo a ještě dúkladně utáhlo drátem a přesto už po odstřihnutí onoho "šneka" z trubičky pěna hooodně špatně "tekla", proto nová trubička

jague
hodnocení

Pistolová vydržela fakt tak dlouho? Pistole se teda vyčistila PU čističem a pak znova nasadila na pěnu?
Pistolovou netřeba čistit, jen dobře utáhnout. A vydrží dlouho.

Přesně jak píše Jenyk ! Netřeba stále čistit, to je naopak na škodu!Uzavřít a max. očisti čističem ústí pistole!

hodnocení

0x

Pěna v kartuši mi většinou vydržela pár týdnů, déle nebylo potřeba. Nejčastější problém je ten, že se ucpe ventilek, pěna uvnitř je v pořádku. Jednou se mi také ucpal ventilek, tak jsem kartuši propíchl ostrým hřebíkem a pěna šla, ale musel jsem ji samozřejmě spotřebovat celou. Doporučuje se po použití otočit ventilkem nahoru a prostříknout jen plynem, aby toho nahoře zůstalo co nejméně.

hodnocení

0x

Pouzivam aceton alebo C6000, po skonceni prace trubicku demontujem, preplachnem injekcnou striekackou trubicku aj vrsok ventilu na nadobke, vydrzi to aj pol roka. Dolezite je urobit to hned, prv, nez to stuhne. Pozor na lepivost, nutne rukavice.

hodnocení

0x
Jsem líný něco umývat, navíc ten sprej zpravidla potřebuji pak použít jen podruhé, tedy jen dopotřebovat, pokud mi něco zbylo z prvního použití. Samotná hadička je dost ohebná a pěna k ní moc nedrží. Promnu ji, pěna v ní se zmačká a vytáhnu ji vrtákem. Stejně tak vrtákem vyšťourám pěnu z toho nástavce a zajedu, otočím a vytáhnu i zbytky z vývodu spreje. A normálně to pak zase funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]