Dobrý den, Chtěl bych se zeptat neví prosím někdo jaký silikon použít aby měl stejnou barvu jak ten co je označen červeně na fotce? Zakoupil jsem šedý což je špatně takže budu dávat pryč a nevím jaký typ koupit abych se trefil do odstínu jestli je to třeba univerzální nebo jiný? Děkuji za rady viz foto
Tam kde prodavaj tyto silikony, treba v hobbymarketech, maji vzorniky podle kterych si vyberete. Maji to sjednocene se vzorniky sparovacek. Prineste si nejlepe do obchodu vzorek. Pokud jste koupil spatnou barvu, kartusi muzete vymenit za jiny kus spravneho odstinu, samo oproti dokladu.
Neřešil jsem. Pokud nevíte přesnou značku a typ původně užitého tmelu, s největší pravděpodobností se nikdy přesně netrefíte a rozdíl bude vždy. Je třeba zakoupit jen co nejpodobnější. A nepočítejte s tím že barevný proužek na obalu tmelu bude souhlasit se skutečnou barvou tmelu. Nebude. Odstín je vždy velmi orientační.
Ano budu stím počítat jelikož jsem zakoupil vážně moc šedou a je to příšerný takže budu dávat dolů a musím koupit o trochu podobný jak ten půdovní i když se netrefím ale aby to bylo trochu podobný Děkuji
Jen takový detail,mám špatnou zkušenost se silikony na acetické báze,vždy se časem na jedné straně odchlípnul,i dyž jsem vše pořádně odmastil ,používám jen neutrální silikony,nesmrdí a drží dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.