Dobrý den, ještě nedávno vše fungovalo. Je to nový stroj. Ale teď když štípu dříví tak při sjezdu dolů mi dělá že se kousavím sjezdem spouští dolů. Proč tomu tak je? Sílu i olej má.
V tom případě nevím, ale mám horizontální provedení a to se cuká, když je málo oleje, respektive když stojí nakřivo a čerpadlo je "nahoře", takže olej se odlije na druhou stranu. Jezdí v celém rozsahu? Podle mě tam je vzduch a pokud je oleje opravdu dostatek, mělo by se to odvzdusnit provozem do krajních poloh.
Taky mám horizontální a před každým štípáním musím povolit odvzdušnovací šroub ,kvůli podtlaku (je to uvedené v návodě k štípačce) a někde jsem četl kdysi ,že stejné to je u vertikálních,nemáte něco takového uvedené ve Vašem návodě k štípačce,teda pokud jste ho četl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.