Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
spadla mi kovová hadička od vody do mísy WC, a nechala tam černé rýhy, nebo škrábance. Nejde mi to odstranit, nevíte co s tím? Zkusila jsem už savo, ocet, prášek do myčky, prostě všechno, ale rýha, nebo škrábanec drží. Zkoušela jsem to jestli to reaguje na magnet, a nereaguje, a je to stříbrné.
Nevíte, čím to odstranit? Co to je za materiál? Vypadá to hrozně...
Je to hadička co vedla od stoupačky jako rozvod vody po bytě...
Zkuste domestos na WC. To je žíravina, že odstraní i to, co nechcete... Nám teda spolehlivě. Ještě než vyměníme kuchyni, máme tu starý vymletý dřez, znáte ty plochy zahnědlé. I to vyčistí... Za zkoušku nic nedáte
To je mi jasný, já tím chtěla říct, že ten domestos si fakt poradí s "flekem" (tj. skrvnou, šmouhou), která je nesmazatelná ničím. Odzkoušeno na několika površích. Takže bych to na Vašem místě vyzkoušela, když už nepomáhá to, co jste zmiňovala...
doplněno 08.07.10 14:48:Cif jako Mařenka doporučuji taky. No a jednou jsem nechtěně vyčistila záchod do nevídané běloby, když jsem tam vylila zkyslé mlíko... asi že jak Vám povidla zabarví do modra, mlíko vyšisovalo do běla... Zkuste, cif i domestos se vám budou hodit i později..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.