Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držák celých KOL

Od: rubikon odpovědí: 3 změna:

Dobry den, doporučite prosím bytelný držák na zeď - Budu mít celé kola 4x R19 a 4x R15
Přemýšlel jsem o:
auto-doplnky.com/...
mojedilna.cz/...
Toto se mi líbí nejvíc: cz.euroelectronics.eu/...
Budu mít pod tím vozidlo za milion, nerad bych aby to spadlo *smich*
Přemýšlím zdali to neskladovat nějak jinak, ale nemám moc možnost..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já používal jak na alu tak na plecháče "šroubovrut"z odkazu (tedy bez té objímky a v normální plast hmoždince určené na daný vrut!). bazenyshop.cz/...

Když jsem se na toto zkusil zavěsit, tak se nic nedělo a jedno kolo z obyč. OA je mnohokrát lehčí než moje maličkost.

hodnocení

2x

Když ten držák, který se Vám líbí nejvíc, ukotvíte zavitovými tyčemi do chemické kotvy a zajistíte pojistnou maticí, tak Vám to kolo, ať již ALU nebo plecháč, určitě nespadne :)

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, buďto klasický komínek a občas zkontrolovat a ideálně přeskládat, nebo zavěsit. Typy držáků jste našel, volil bych v případě zavěšení typ s jištěním pomocí matky. Vše lze vyrobit, šikovný zámečník či garážník to má za chvíli (pásovina a závitové tyče). Hodně závisí na zdi a její kvalitě - možná bude třeba použít chemickou kotvu - pro jistotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]