Nejste přihlášen/a.
Dobry den, doporučite prosím bytelný držák na zeď - Budu mít celé kola 4x R19 a 4x R15
Přemýšlel jsem o:
auto-doplnky.com/...
mojedilna.cz/...
Toto se mi líbí nejvíc: cz.euroelectronics.eu/...
Budu mít pod tím vozidlo za milion, nerad bych aby to spadlo
Přemýšlím zdali to neskladovat nějak jinak, ale nemám moc možnost..
Já používal jak na alu tak na plecháče "šroubovrut"z odkazu (tedy bez té objímky a v normální plast hmoždince určené na daný vrut!). bazenyshop.cz/...
Když jsem se na toto zkusil zavěsit, tak se nic nedělo a jedno kolo z obyč. OA je mnohokrát lehčí než moje maličkost.
Zdravím, buďto klasický komínek a občas zkontrolovat a ideálně přeskládat, nebo zavěsit. Typy držáků jste našel, volil bych v případě zavěšení typ s jištěním pomocí matky. Vše lze vyrobit, šikovný zámečník či garážník to má za chvíli (pásovina a závitové tyče). Hodně závisí na zdi a její kvalitě - možná bude třeba použít chemickou kotvu - pro jistotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.