Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vespolek.Bydlím v nájmu a tak některé,zásadní upravy v bytě nejsou uplně možné.chtěla bych si do chodby,pořídit zrcadlo o rozměrech cca 60x90cm.Nejraději bych zrcadlo s osvětlením,nebo-li podsvícením a nerada bych řešila elektřinu,vyvedení kabelu.Napadlo mne,jestli existují zrcadla,která se dají dobíjet?Hledala jsem na netu,ale jak člověk neví,jak se toto zařízení nazývá,nic jsem nenašla a nebo přinejmenším,neměli rozepsané,že takto zrcadlo funguje.Cenu bych si představovala,max do 5000kc,ale samozřejmě budu ráda za polovic.Existují dobijecí zrcadla na stěnu,s nějakou dobíjecí stanicí?Jde mi jen o osvětlení a jiné náročnosti nepotřebuji..Může mi někdo prosím poradit,jak se to nazývá,případně dát odkaz,a takové zrcadlo?Budu moc vděčná,za osvětlení.Moc děkuji
Plus minus vaše velikost. Odsud a více info. pro napájení je možno použít prodlužovací kabel
Koupelnové s LED na baterie, otočit o 90 stupňů?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.