Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhledat zástupce určité značky zahraničního výrobku

Od: frufru odpovědí: 10 změna:

Mám kombinovaný sporák 1 v 3 funkce a potřebovala bych se zkontaktovat s někým,kdo se těmito výrobky zabývá po stránce oprav.Jak se jmenují tito novodobí opraváři,co zastupují určitou značku zahraničního výrobku a jsou jejich asistenti v podstatě.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

7x

výhradní distributor + autorizovaný servisní technik

prostromek
hodnocení

2x

Pokud zadáte ve vyhledávači opravy a servis plynových, nebo elektrických sporáků, tak vyjedou nabídky opravářů a firem. A většinou na svých stránkách mají vyjmenované značky, které opravují.

Pokud tam zavoláte, tak se můžete optat.

Prodávalo Okey? Tudíž to bude značka, která by měla mít tady pozáruční servis. Předpokládám, že již není spotřebič v záruce. Pokud by byl v záruce, tak v knížečce, kterou jste dostali a nevyhodili tedy, je vždycky seznam firem/jednotlivců, kteří tyto servisy v záruce i po záruce provádějí.

riva
hodnocení

2x

Dnes se jen málokdy vyplatí dávat něco opravovat. Maximálně tak kutilovi v rodině, kterého to baví. Servis počítejte klidně 500,- Kč/hod a s nejistým výsledkem.

frufru
hodnocení

Tak při té ceně 30tis.se mi vyplatí rozhodně se o to pokusit.K sousedům přijeli fy zástupci a vyměnili jen troubu,ale měli to v záruce.Tady jde o to,aby to zůstalo na místě, bylo složité napojení na odpad,bylo problematické...

hodnocení

0x
Co se zeptat prodejce oné tajuplné zahraniční firmy, kde se sporák zakoupil?
frufru
hodnocení

Tam jsem neuspěla,jednak Okay mi nepodalo žádnou kvalifikovanou odpověď - mladý hlásek mi odpověděl,ať si koupím nový spotřebič i když jsem trvala na svém,že cena byla vysoká.Navíc se stěhovali nebo byli zrušeni,jak jsem četla.Mluvit potřebuji s odborníkem v dané věci.

A co to je za tajuplnou značku sporáku? Možná by nějaký rádce věděl kde je konkrétní servis.
trtr
16.03.25 15:50

*palec* *smich*

autol

Značka je asi tajná když to stojí 30 000, ale v OK miele neprodávají Tak jedině že by to byla vodní postel s masáží ge...?

Já mám všechno od bílé techniky skoro nejlevnější a ještě se mi nic neporouchalo Co by se nevyřešilo na záruku, akorát nájemník po dvaadvaceti letech dodělal myčku jeho chybou. Teď si ještě vzpomínám že se měl dražší pračku se sušičkou, a tu nájemník taky odrovnal a sehnal si jinou. To byla jediná dražší Bílá technika, a evidentně chyba, protože už od počátku to bylo problematické a reklamováno a reklamováno a ta značka taky skončila, to značka není tajná, značka byla Ariston

edit: Tak pardon ona píše že to je sporák kombinovaný sporák 1 v 3 funkce - adi myslí 3v1, Který asi sporák, myčka i lenička v jednom? No bez znalosti značky se dál nepohneme, ale jestli to je starší 10 let tak už náhradní díly těžko budou

frufru
hodnocení

Nápovědu jsem dostala od trtr a dořeším to sama...hezký večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]