Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem Potřebovala bych radu ohledně rámařství. Líbí se nám s přítelem jeden náš kalendář, a tak bychom chtěli rám, v němž lze měnit "obrázky", tj. fotografie z onoho kalendáře. Bydlíme, jak víte v Praze. Nemáte někdo osobní zkušenost s nějakým rámařstvím? Nemusí být super-profi, chceme obyčejný dřevěný rámeček a sklo, nic extra. Pan gůgl mi nějaké rámaře vyhodí, ale nevyznám se v tom, nepoznám, kde je cena přemrštěná a kde normální, jestli jsou kvalitní... Díky moc za všechny tipy! Pů
Prosté rámečky se dají i koupit třeba v Schleckeru, nebo v prodejnách foto. (Fotolab například.) Bez problémů jsou tak 10x15 či 03x18, velice prostě manipulovatelné. Na větší (což bude případ kalendáře) bych doporučil "Rychlorámy" mám na mysli prustě zadní stěnu a sklo, mezi to se vloží obraz a spojí se to klipsy.
doplněno 08.07.10 07:14:Jinak, konkrétní výrobce bych dovedl tak leda najít na netu. aa asi okolo tří rámařství jezdsívám, ale osobní zkušenost bohužel nemám s žádným, takže se omlouvám, ale v tomto smyslu neporadím. A tím názvem rychlorámy si nejsem jist, možná jsem ten název viděl, ale možná jsem si ho vymyslel, prostě mne to slovo tak napadlo.
Jo, o těch malých rámečcích víme, díky! Jenže nám jde o rozměry cca 40x40, to jsem tam zapomněla připsat. Ty "rychlorámy" jsou přesně, co jsme měli na mysli, akorát jsem netušila, že se jim tak říká. No a právě teď jde o to, kdo je udělá a nenatáhne nás :D Má někdo ponětí o ceně? Aspoň řádově? A ideálně i odkaz na konkrétního poskytovatele by byl super... Díky moc!
doplněno 08.07.10 00:06:Kam kouknu, tam Pap! Tudle fázi máme za sebou, pche
Já chci dřevo, přesné rozměry (asymetrický formát) a hlavně hezký rám. Nevadí mi si připlatit, ale chci, aby podle toho byla odvedená práce. Takže poptávám konkrétní rámařství
, hobbymarketům nevěřím. Je to investice jednou, dokud se to nerozbije...
Když mě právě odkaz z netu moc nezajímá, i když díky - já si je ale najdu taky. Ale doufala jsem, že bude mít někdo nějaký konkrétní tip, kde byl spokojený atd.
Nadto já potřebuju atyp, ne nic, co se dá sehnat udělané. Musím to prostě někomu zadat, aby to vyrobil..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.