Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štuk na sádrovku

Od: alex* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám obdobný dotaz jako tady už byl zveřejněn, ale raději se zeptám ještě jednou. Dělali jsme rekonstrukci el.rozvodů, vše jsem zapravil, odtsrnil staré malby, napenetroval, natáhnul sádrovou omítku a vymaloval. Bohužel to není ono a chceme to opravit a natáhnout štuk. Ten lépe rozbije nerovné zdi ze 70 let min století. Zedník mi tvrdí, že je potřeba to znovu oškrábat a teprve pak tahat štuk. Jak to vidíte Vy? Máte zkušenost? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

A co přesně nění na té sádrové omítce ono? Není nic jednodušího než opravovat sádrovou omítku.

Zedníka neposlouchejte, je to matlal co by všude tahal štuk, protože nic jiného neumí...klasika...

a štuk V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ neschová nebo neopraví nerovnosti či optické vady zdi..právě, že naopak je ještě víc vytáhne a zvýrazní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]