Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpětná klapka - hluk z odsávání

Od: areanna* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

můžete mi prosím poradit? Koupila jsem nový byt (garsonku). Digestoří v kuchyni a větrákem v koupelně slyším při větrném

počasí nepřjemný hluk, (klapaní). Je možné, aby ten hluk vydávala zpětná klapka v digestoři?

Prosím poraďte, zkoušela jsem reklamovat hlučnost v systému odsávání, ale bezúspěšně.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

3x

Ano, odhadla jste to správně, možným řešením je jak píše kolega výše - já to řešil před lety v rodiném domku v přízemí a rozčilovalo mne neustálé klapání, ale nechtěl jsem mezeru tak jsem na klapku nalepil asi matičku M5 - sice ventilátor je trošku více namáhán - ale už 10 let to funguje a účel plní...a v zimě teplo neutíká a hlavně při sebemenším větříku neklape...

areanna*
hodnocení

Moc Vám děkuji za rady!

technikjirik*
hodnocení

1x

Stačí vložit na místo dorazu klapky kousíček látky... a promazat pant

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]