Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na ložní povlečení z kvalitních materiálů- výtisky

Od: etly odpovědí: 7 změna:

Co na to řeknou odborníci z oboru ochrany zdraví? Koupíte si na eshopu povlečení na postele a žasnete,že na něm jsou výtisky,tedy nějaké nalepené umělé hmoty,k dosažení efektu.Základem může být jakýkolik drahý základ z např z nejdražší bavlny a nahoře jsou digitální tisky.Tak toto by chtělo názor profesionálů na zdraví.Vyrábí se to kde asi a prodává se to u nás,všimlo si toho např. Ministerstvo zdravotnictví Čr.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Řekl bych že všimlo, jinak by byl zákaz prodeje, nemyslíte?
A pokud máte podezření, není nic jednoduššího než podat podnět na ČOI

hodnocení

0x

Čemu říkáte výtisky? Nemyslíte nějaký potisk na látce, nebo obtisky. Znám výtisky knih, novin, časopisů, ale povlečení s potiskem nebo bez potisku. Jestli je to z umělé hmoty, tak jsou to nějaké výlisky?

etly
hodnocení

To je terminologie daného eshopu,kde jsem jim oznámila,že povlečení vracím.Má neznalost věci jim oznámila,že jsou to nálepky v kterých nebudema spávat,opravili mne,tak se přizpůsobte.

nov

Též nevím co obnáší termín výtisk na ložním prádle. Jde o povlečení s fototiskem? *nevi*

Dejte sem odkaz na to povlečení.

etly
hodnocení

Takových povlečení je spousta na web.stránkách prodejců,ale nepoznáte,co je vetkané a co je vytisknuté,to zjistíte až po rozbalení.Tak takový lakýrnický odér z toho line,že to budu vracet.Nic.domluva telefonem s nimi šla dobře,doufám,že to tak i skončí.Již nikdy více.

prostromek
hodnocení

0x

Možná by se dalo poznat podle ceny. Kvalitní povlečení jeden kus od 1000 Kč a výše.

Třeba damašek, který je opravdu drahý, ale měl by barevně vydržet leta letoucí, dokud se látka neprodře, nezteří.

Ale i taková mako bavlna je velice kvalitní s potiskem, kdy rub je znát.

Mám dobrou zkušenost s Goldea.cz., Brotex.cz, Českýkanafas.cz

Dříve jsem kupovala ze Stelly, ale už jsou moc drazí, přejmenovali na Stella ateliers a nabízejí luxusní povlečení. Spaní v něm bylo boží, ale už se mi rozsypalo, vydrželo opravdu dlouho. I když občas ve výprodeji a akcích by se dalo.

Pokud je vaše povlečení z ciziny, z Asie, tam tolik nedbají na ekologii a bezpečnost zdraví. Proto nabízejí levné věci. Smrádek na to ukazuje.

Naše výroba a potisky i v 3D by Vás měly uspokojit, dají se najít běžně na internetu a reklamace z českých e-shopů bude jistě rychlá.

etly
hodnocení

Během covidu,kdy na netu se objevilo nepřeberné množství eshopů(které postupně zmizely) jsem se rozhodla změnit veškeré ložní klasické povlečení,kvůli slunečnímu exému.Tak klasické světlé damaškové a vebové jsem odvezla na charitu a polštáře jsem zaměnila za anatomické a pěnové polštáře a zásadně barevné a musím převlékat velmi často,takže jsem si nakoupila dost,ale furt ještě pokukuji po nových trendech i ze zábavy a to je i Boho design,který jsem si právě objednala.Neznamená,že každý obratný eshop musí mít šmejdy,ale naopak má značný výběr a něco o tom už vím.Na spaní je nejlepší v létě len,ale stojí 3500 kč,což si nemíním pořizovat.Na webech jsou údaje,v detailech,takže vím,co hledám a co nikoliv.Vracím jedno a jsou tam i to na to připraveni,že se zboží dle § do 10 dnů může vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]