Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva okapů

Od: okap odpovědí: 12 změna:
Dobrý den.
Měním okapy značky kjg odsttin tmavě hnědá(podle výrobce ral.2028)..
Potřebuju natřít háky..
V pátek jsem si nechal namíchat odstín přímo v prodejně a vyšlo mi to uplně jinak.rozdíl několik řádu odstínu..
Nevíte jestli se dá někde objednat přímo od KJG nějaká pixla barvy.
Ať hledám všude my vyskakuje pouze opravná sada za 130.- 30ml
Samozřejmě poslední možnost je jít z kolenem přímo do barev a chytit to podle odstínu..
Je mi záhadou že podle ral čísla se to nepovedlo..
Dík.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ral
hodnocení

0x

Tak si vem vzorník a zjistit co se nepovedlo, zda to neumí míchač anebo výrobce má jiný odstín než uvádí

okap
hodnocení

Jasně že to asi tak dopadne že pujdu skusem okapu do krámu a nechám si to namíchat.
Ale je mi zahadou že to nechytli podle čísla..je preci blbost že by to bylo jinak a o tolik
Ja jenom jestli se nedá koupit od výrobce originál..
Nevim jak hledat..

hodnocení

0x
Začal bych tím, že spíše vidím prodávat 8028 zemní hnědá. Trváte na 2028, nebo jde o překlep? V nabídce KJB takové číslo nevidím.

Protože 8028 je běžně dostupná tmavě hnědá barva, neumím si představit chybu několika oddtínů.

okap
hodnocení

Ano 8028..
Jsem se uklep.
Skusím přidát fotku.
Právě že je mi záhadou že je to takovy okatý.

okap
10.03.25 15:24
hodnocení

Foto..
Barva okapů
Barva okapů #2
To vlevo je odstín mléčná čokoláda, to určitě není zemní hnědá. Někdo něco zvoral. Třeba jste i jim popletl nějak číslo? Proč jte to vlastně nechal míchat, když je to běžný odstín?
Máte zakázkový list / účtenku, kde můžete kód ověřit?
okap
hodnocení

Mám..
Asi jim to pujdu ukázat a vyreklamovat..
To co se běžně prodává je ral 8017.
Chtěl jsem to dovést k naprosté dokonalosti a nechat si to míchnout.
Dopadlo to jak dopadlo..
Je zajímavé že když to dělá stroj tak že to takhle zmastí..
Dík a mějte se...

okap
hodnocení

Mě přijde že to zmatlal ten míchací stroj.nebo ta paní co to tam nastavuje..
Protože není možný takový rozdíl.

km
hodnocení

0x

to už snad vyjde levněji vyměnit i háky...

okap
hodnocení

Taky byla už taková myšlenka ale.střecha je hlinik.alukryt 40.let.stará.kdybych měnil háky tak dokurvim oplechování a tu lepenku podtím.a těch pěněz.:)
km

alukryt znám, mám taky na domě, měl by jít bez větších problémů sundat, jen spodní řadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]