Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Měním okapy značky kjg odsttin tmavě hnědá(podle výrobce ral.2028)..
Potřebuju natřít háky..
V pátek jsem si nechal namíchat odstín přímo v prodejně a vyšlo mi to uplně jinak.rozdíl několik řádu odstínu..
Nevíte jestli se dá někde objednat přímo od KJG nějaká pixla barvy.
Ať hledám všude my vyskakuje pouze opravná sada za 130.- 30ml
Samozřejmě poslední možnost je jít z kolenem přímo do barev a chytit to podle odstínu..
Je mi záhadou že podle ral čísla se to nepovedlo..
Dík.
Měním okapy značky kjg odsttin tmavě hnědá(podle výrobce ral.2028)..
Potřebuju natřít háky..
V pátek jsem si nechal namíchat odstín přímo v prodejně a vyšlo mi to uplně jinak.rozdíl několik řádu odstínu..
Nevíte jestli se dá někde objednat přímo od KJG nějaká pixla barvy.
Ať hledám všude my vyskakuje pouze opravná sada za 130.- 30ml
Samozřejmě poslední možnost je jít z kolenem přímo do barev a chytit to podle odstínu..
Je mi záhadou že podle ral čísla se to nepovedlo..
Dík.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ral
0x
Tak si vem vzorník a zjistit co se nepovedlo, zda to neumí míchač anebo výrobce má jiný odstín než uvádí
To vlevo je odstín mléčná čokoláda, to určitě není zemní hnědá. Někdo něco zvoral. Třeba jste i jim popletl nějak číslo? Proč jte to vlastně nechal míchat, když je to běžný odstín?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]