Dobrý den. Měním okapy značky kjg odsttin tmavě hnědá(podle výrobce ral.2028).. Potřebuju natřít háky.. V pátek jsem si nechal namíchat odstín přímo v prodejně a vyšlo mi to uplně jinak.rozdíl několik řádu odstínu.. Nevíte jestli se dá někde objednat přímo od KJG nějaká pixla barvy. Ať hledám všude my vyskakuje pouze opravná sada za 130.- 30ml Samozřejmě poslední možnost je jít z kolenem přímo do barev a chytit to podle odstínu.. Je mi záhadou že podle ral čísla se to nepovedlo.. Dík.
Tak si vem vzorník a zjistit co se nepovedlo, zda to neumí míchač anebo výrobce má jiný odstín než uvádí
okap
Jasně že to asi tak dopadne že pujdu skusem okapu do krámu a nechám si to namíchat. Ale je mi zahadou že to nechytli podle čísla..je preci blbost že by to bylo jinak a o tolik Ja jenom jestli se nedá koupit od výrobce originál.. Nevim jak hledat..
To vlevo je odstín mléčná čokoláda, to určitě není zemní hnědá. Někdo něco zvoral. Třeba jste i jim popletl nějak číslo? Proč jte to vlastně nechal míchat, když je to běžný odstín?
Máte zakázkový list / účtenku, kde můžete kód ověřit?
okap
Mám.. Asi jim to pujdu ukázat a vyreklamovat.. To co se běžně prodává je ral 8017. Chtěl jsem to dovést k naprosté dokonalosti a nechat si to míchnout. Dopadlo to jak dopadlo.. Je zajímavé že když to dělá stroj tak že to takhle zmastí.. Dík a mějte se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.