Je to naprosto v pohodě. Zajímalo by mne ale, co bys dělala, pokud by to tady lidi označili za nevhodnou kombinaci. To jako potřebuješ povolení? Jsou hodně, hodně pro nás zvláštní kombinace, které se jinde připravují naprosto běžně...
Dobrý den, ta kombinace bude chuťově i vzhledově OK. Uzené maso znám pouze studené a uvařené/ohřáté, ale o pečeném jsem zatím nic netušil. Nu což, jestli jste novomanželka a bude to první oběd, který připravujete po svatební noci, tak bude manžel spokojen . A musíte omastit, protože uzené z trouby bude zřejmě suché. Zdravím!
km - člověk se učí celý život . O pečení na pánvi jsem se dozvěděl až dnes. Je fakt, že jsem slyšel o potratu provedeným držadlem pánve, ale to bych považoval spíše za rariru, než pravidlo. A to samé si myslím o pečení na pánvi, zvláště, je-li v dosahu trouba, která je k pečení určená.
Asi bych to nejedl na jednom talíři se sladkým knedlíkem a posypané kakaem, ale v této kombinaci úplně v pohodě. Když to nebude strávníkům chutnat, vždycky to můžete prohlásit za recept na výjimečnou zahraniční pochoutku. Takto například coby kuchyni z nějaké polské podoblasti servírovala občas některé ne úplně povedené pokrmy moje teta. Proč neměla ráda zrovna Poláky mi ale není jasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.