Nejste přihlášen/a.
Potřebuju imbus 7 mm a nikde ho nemůžu najít.
Nenapadá někoho, jak di v domácích podmínkách poradit? Jinak než začít obrušovat imbus 8.
Například kde se vyskytuje 7 milimetrový 6 hrany šroub apod...
24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Tam, kam se nevleze standardní imbus, většinou pasuje standardní torx.
doplněno 09.03.25 20:14: Ano, přesně na třmeny brzd škodovky používám 15 let torxovou sadu. Pasuje tam přesně, není potřeba se bát zabrat.
doplněno 09.03.25 20:17: Stačí vám torxová sada za 70..150 Kč, kterou mají všude, od ťamanů přes obchoďáky po hobbymarkety.
doplněno 09.03.25 20:14: Ano, přesně na třmeny brzd škodovky používám 15 let torxovou sadu. Pasuje tam přesně, není potřeba se bát zabrat.
doplněno 09.03.25 20:17: Stačí vám torxová sada za 70..150 Kč, kterou mají všude, od ťamanů přes obchoďáky po hobbymarkety.
bery®
0x
Asi mám vysvětlení pro všechny, co se podivují, že tazatel ten imbus nikde nemůže najít - aspoň já to pochopil tak, že tím myslí nikde doma, ne že by to neuměl najít na netu ![:) :)]()
Taky to znám, když dojde na nějakej dlouho nepouzivanej nástavec nebo nářadí - mám to dlouze s nejistým výsledkem hledat, nebo rovnou jet koupit další (druhej, třetí, ctvrtej?), nebo zkusit z něčeho obrousit? Snazší rozhodování je po zavíračce všech obchodů, kde by se to dalo v danou dobu koupit![:) :)]()
Taky to znám, když dojde na nějakej dlouho nepouzivanej nástavec nebo nářadí - mám to dlouze s nejistým výsledkem hledat, nebo rovnou jet koupit další (druhej, třetí, ctvrtej?), nebo zkusit z něčeho obrousit? Snazší rozhodování je po zavíračce všech obchodů, kde by se to dalo v danou dobu koupit
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]