Nejste přihlášen/a.
Sorry jako.
K penězům se vyjadřovat nebudu, neznám Pražské poměry.
Perete, vaříte, uklízíte, žijete v průchozím kamrlíku.
Vždy sem si myslel že služkám se platí, né že služka platí panu domácímu.
No ale asi vám to v něčem vyhovovalo, bydlet takhle dva roky.
Jen k těm vašim 9000kč, letmo sem nahlédl do pronajmů v Praze.
To si z nás tady děláte srandu, ne?
Bydlet v průchoďáku, dělat někomu služku a ještě za to platit?
Koukla jsem do skupiny spolubydlení PRAH/... cena cca okolo 10 tis.+vratná kauce. Můžete si tam dát poptávku, případně reagovat na nabídky.
Tak na co si stěžuješ naivko? Zvláš když nemáš ani na kauci, to bude asi dobrá sorta
Známá dává celej byt v Praze za 7700 + poplatky a už od 2020 nezvedá nájem.
Ale někomu, kdo nemá ani na kauci (Má exekuce insolvence a základku nebo všechno dohromady), svěřovat majetek v hodnotě vyšších mega kč, tak to je úsměvné...
Nevím kolik stojí jeden uzamykatelnej pokoj na ubytovně?
"každý máme svůj pokoj, ale já nemám pokoj". Jsem tady jediný, který souvislosti ve větě nerozumí? Když tak mně to blbci vysvětlete, děkuji.
Prosím tě kolikrát měsíčně mu vaříš, Tomáš aspoň snídaně oběd večeře každý den? Asi né že? Tak zase nepřeháněj já znám tyhle ty ženský, třikrát do měsíce připravit nějaký jídlo a už se považujou za služku
Najdi si nějakýho normálního chlapa a normální práci a provozuj normální život - Ten tvůj dotaz není nic jinýho než jenom spekulace a chceš slyšet to co si chceš potvrdit.
Jestli chceš levnější spolubydlení no tak si musíš najít nějaký byt kde je třeba 5 pokojů, tam se vejdeš třeba do 7000 v Pze.
Tak tenkrát jste sháněla něco narychlo a známý nabídl bez kauce.
Jak píšete, využila jste toho, tlačil Vás čas, a navíc máte blízko sebe příbuzné.
Zřejmě uklízíte společné prostory - kuchyň, koupelnu, předsíň, wc.
S tím vaření ale chápu, že když vaříte, tak se lépe a levněji vaří pro dva, než když jeden šmrdlá guláš a druhý špagety s kečupem. Okupovali byste oba dva prostor u kuchyňské linky, navíc i nádobí po dvojím vaření. Osobně bych vařila jedno kvalitní jídlo, když ne v týdnu, tak o víkendu určitě a navařit více i na pondělí. Pokud tedy i večeře, tak nějakou rychlou pánvičku.
Za mě ekonomicky je výhodnější vařit jedno dobré jídlo pro oba.
Píšete, že za suroviny zaplatí. Tak pokud se z toho najíte i Vy, neviděla bych tam problém.
Vím, nejsou jenom obědy, pokud by zbývalo i na jídlo pro Vás na snídani, tak možná dobrý.
Jeho myšlení = jde do kuchyně a neklepe, bere to vše jako svůj byt, proč by klepal doma? Je to neuctivý, neslušný vidlák.
9000 za bydlení bez soukromí je předražené, půlka by mu měla stačit za to Vaše vaření a úklid.
Rozhoďte sítě mezi svými známými, ptejte se v práci kolegů po samostatném pokoji.
Pokud máte stabilní práci, pravidelný příjem na účet v bance, dostáváte od banky nabídky, kolik by Vám půjčily.
I tím byste se mohla odpoutat z tohoto nevyhovujícího ubytování.
Pokud máte dceru, která bydlí blízko Vás, tak jste již žena okolo 40 let?
Potom bych se opravdu podívala na ty seznamky a hledala přítele (který by Vás chtěl a Vy jeho) s bydlením v domečku.
Jedna nabídka tu již padla výše a nemyslete, že to je jediná na webu.
Samozřejmě si každý dá pozor, aby nenaběhl, nebude to z měsíce na měsíc, ale za ty roky, co jste v této kuchyni jste již nějaké seznamovací nabídky mohla prozkoumat a pokusit se. Není to jednoduché, musíte se chtít navzájem, pokud byste tomu byla sama nakloněná a chtít spíše vážný vztah s pozdějším přistěhováním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.