Nejste přihlášen/a.
0x
Na první pohled to vypadá, jako by šlo jen o prolis tedy součást dveří.
Ty špunty co šly sundat vypadaly stejně?
Pokud ano, vzal bych kuchyňský nůž a zkusil se dostat ostřím mezi špunt a dveře a opatrně zapáčit.
Dle těch škrábanců se snažíte sundat to první osazení a ne jen ten deklík.
Kolega @kmet vám to naznačil správně zelenou šipkou.
0x
doplněno 05.03.25 11:05: Na vaší fotce ožvýkané záslepky mi přijde, že to podebíráte ve špatném místě. Je potřeba vyloupnout jen ten malý vrchlík, tu čepičku, protože ten okraj tam musí zůstat, ten plní funkci výztuhy, distanční podložky a části ložiska.
doplněno 05.03.25 11:06: Pokud tedy celá ta trubička pantu není vyjímatelná, nebo nebyla přibalená v sáčku.
ok
musí to jít vyndat, zátku můžete poškodit, ta je celkem k ničemu, to osazení toho čudlu z venku taky, ale pozor na poškození té díry zevnitř do které budete usazovat čep
koukal jsem na vlastní ledičku a mrazák, ale já mám trochu jiné řešení...
jen k té zátce - tu snad dá na tu současnou stranu, pokud teda nebyla přibalena náhradní. Jinak tam bude mít díru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.