Podivas se na inzeraty! Zadej do Googlu Zimmer in Wien günstig a hledej. Napr. tady, ubytovani pro montery: oesterreich-monteurzimmer/... Ale dal musis hledat sama!
magda
Dekuji. Hledám, len to že bojím ať to je bezpeční, Když jdem sama holka do neznáma. Já plánuji jet na pohovory osobné sevzeptat že zivotopisem a pak aj to bydlení zmenit, aby bolo ne ďaleko do práce. Ale na začatek jednom neco ja nevím ať to mám kupríkladu jednom já klíce, hlavne tá bezpečnost. Dekuji moc.
magda
A jo..dekuji moc, to je presne to čo hledám co ste dala tip. Moc jste mi pomohla. To vyzerá výborne..DEKUJI.
bramburka
Muzes se taky podivat v Hostelech! Rikaji jim i Jugenherberge. hostelworld.com/...
bramburka
@magda: Doufam, ze ta mista mas predem sjednana a domluvene schuzky. Chodit s zivotopisem v ruce po firmach, je uplne zbytecne. Nekde te ani neprijmou k pohovoru! Ve firmach berou jen vybrane a pozvane ucastniky. Nevim ovsem, o jakou pozici se zajimas. Mozna to tak funguje v nejake restauraci nebo pri pomocnych pracich. Ale ve firmach urcite ne! Mas internet, tak napred posli zadost o misto. Viel Glück!
Taky si můžete vzít jen Airbnb na dočasnou dobu a hledat až na místě - jít se na byt podívat, zeptat se kolegů, některé mezinárodní firmy nabízejí i pomoc při hledání bydlení, takže k sobě dostanete realitního agenta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.