Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych zadělat vzádu za stolem kabely, nejlíp aby se k nim nedostal ani králík, ani dítě, nejlíp i s PC, způsob je mi asi jedno, ale mělo by to být přístupné a jednoduše se k tomu dostat a upravit.
Děkuji. Ten nápad se mi hodně líbí. Nemám takovou šílenost pod stolem jako tazatel, ale to, co tam mám mi pije krev. Vymyslím nějakou věc, která pod deskou stolu bude držet káblíky, ale nechá mě s nimi občas manipulovat.
Mám doma několik skřetů. Jeden mi schovává brýle a upíjí kafe, druhý bydlí ve skříňce s kabelkami a sotva dám do některé peněženku, vyžere všechny peníze, sotva vyjdu z prvního obchodu. A ten třetí, hajzlík, ten mi motá tyhle káblíky a dráty pod stolem a také kramaří v šuplíku kredence, kterému říkám čurbesník. 3 vteřiny nejde udržet pořádek. Ani v káblech, ani v čurbesníku.
Začal bych tím, že bych se sám sebe zeptal: "Opravdu to tam všechno potřebuji?"
Ten kabelový žlab mne taky napadl, ale když si přikoupíš něco dalšího, tak do toho kabelového žlabu dávat další dráty, to bude požitek pro opravdové znalce.
Jak píše @yarda1, nejdřív udělat pořádek a nepotřebné vyházet. Namísto žlabu bych možná použil kabelovou spirálu. Je s ní lepší manipulace a narozdíl od vázacích pásků mohu přidávat a ubírat kabely aniž bych musel vázací pásky stříhat.
Nevím, jak dlouho to tam máte.. ale já bych to nechal tak... To prostě časem musí zahořet a pořídíte si pak úplně nové stroje vč. bytu.
Zapojení těch prodlužovacích rozdvojek je za mne slušné volání po hasičích.
Pokud se ale tohoto nebojíte, zmíněné koše - koryta na kabely se dají běžně koupit a přišroubování na spodní desku stolu vidím jako nejlepší nápad.
Osobně bych koupil vkládací listu nebo žlab a přidělal pres celou příčku mezi nohama a tam to schoval
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.