Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napojit nový záchod kombík na staré potrubí

Od: repe odpovědí: 5 změna:
Jak napojit nový záchod nastávající starý odpad, odpad Je níž a nové WC má odpad Trochu výš, jakou redukci nebo co použít viz. obrázek
Jak napojit nový záchod kombík na staré potrubí

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

2x
Žádná redukce Vám nevyřeší stav, když máte hrdlo potrubí výš než je vývod z WC.
Buď jste měl koupit jiný typ WC, nebo musíte předělat odbočku na stoupačce, případně zvednout podlahu na WC.
doplněno 27.02.25 20:39: Pardon, přehlédl jsem, že to máte "obráceně".
Tak to dejte fotografii, já žádnou nevidím.
doplněno 27.02.25 20:42: Alca A92 má vyosení 15mm, pokud by to stačilo.

hodnocení

0x
Být to naopak, můžete mísu postavit na nějakej podstavec :)
Laicky bych šel cestou husího krku, flexiroury, dolů z kopce to poteče vždycky.

jir
hodnocení

0x
Možná by vám pomohlo tohle alcadrain.cz/...
Nevim, jaká je u vás situace, fotka chybí. Je možné, že bude potřeba trubku že zdi nějak upravit (např. prodloužit).
Existují i flexibilní připojení, které umožňují rychlé a snadné připojení v případě, že odpad nevychází přesně na mísu, bývá to však zdrojem poruch, trubka začne téct v nejmíň vhodnou dobu.

hodnocení

0x
Dejte sem fotku toho napojeni. Napojit lze kolenem, flexitrubkou nebo trubkou s uhlem apod. triker.cz/...

hodnocení

0x

vyřešit jde několika způsoby, já osobně bych to udělal tak že bych uřízl koleno i s hrdlem na trubce pryč udělal bych nový hrdlo nebo nasadil přesuvku a do ní na míru usadil připojovací koleno na míru tak aby mě vyšlo na odpad wc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]