Žádná redukce Vám nevyřeší stav, když máte hrdlo potrubí výš než je vývod z WC. Buď jste měl koupit jiný typ WC, nebo musíte předělat odbočku na stoupačce, případně zvednout podlahu na WC. doplněno 27.02.25 20:39: Pardon, přehlédl jsem, že to máte "obráceně". Tak to dejte fotografii, já žádnou nevidím. doplněno 27.02.25 20:42: Alca A92 má vyosení 15mm, pokud by to stačilo.
Možná by vám pomohlo tohle alcadrain.cz/... Nevim, jaká je u vás situace, fotka chybí. Je možné, že bude potřeba trubku že zdi nějak upravit (např. prodloužit). Existují i flexibilní připojení, které umožňují rychlé a snadné připojení v případě, že odpad nevychází přesně na mísu, bývá to však zdrojem poruch, trubka začne téct v nejmíň vhodnou dobu.
vyřešit jde několika způsoby, já osobně bych to udělal tak že bych uřízl koleno i s hrdlem na trubce pryč udělal bych nový hrdlo nebo nasadil přesuvku a do ní na míru usadil připojovací koleno na míru tak aby mě vyšlo na odpad wc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.