Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svarecka - home edition

Od: mixna® odpovědí: 29 změna:
fiseign.com/...
prosim prosim .. pujde s tim neco svarit?
ze je to hracka cca tusim ale priheftnout podlozku a takove blbosti pujde .. novy ropovod druzba zatim neplanuji :)?
dekuji

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Za těch 700 můžete očekávat tak maximálně vyprázdněný účet od té karty, kterou jim na tu pochybnou stránku kompletně zadáte. Jinou platební metodu neumožňují, a od karty chtějí i jméno a příjmení, takže tam nebude ani 3D secure (není potřeba platbu potvrdit), proč asi...
Ten "obchod" je totální a typický scam.
hodnocení

karty nikam nedavam :) vzal jsem prvni co to nabidlo jako priklad .. myslim jestli to muze byt funkcni
prip kdyby byl tip na neco hodne hobby za hobby cenu?

hodnocení

3x
Tady je jemně použitá česká svářečka omicron, s dokladem a ještě je na ní záruka 4 rojy
Neblbni a nekupuj shity. S Omicronama svařují dělníci na stavbách nejčastěji.
Proč kupovat krám na 1 rok, když můžeš mít svářečku na 15 let
Navíc tady máš kabely měděný a ne hliníkový jak u činy nebo parksajt
Svarecka - home edition
hodnocení

tak jsem kouknul na reference a asi ty kacky obetuju .. diky za radu

Ještě dodám, že ty pochybný laciný čínský svářečky nemají v drtivý většině ani tlumivku, takže bys musel nejdřív zjistit jakou koupit, objednat a nakonec ještě namontovat.
Hlavně ty hliníkový svařovací dráty taky dlouho nevydrží. Takže místo nich koupit měděný.
To všechno stojí peníze navíc a hlavně čas.
Proč kupovat čínský krám na 2 roky, když lze mít Omicrona třeba na 20 let.
A hlavně kvalitní svářečku případně dobře prodáš. Toho Číňana těžko

lulek
hodnocení

2x
Já loni prodával Beno Filip 150 nakonec asi za 1500 Kč i s ctyrmi balíky elektrod a nemohla se prodat několik měsíců...Ale na doma je nejlepší autogen, tím můžete dělat i tenké plechy a řezat. Na bazosi se nechají koupit nikdy nepoužité sady hořáků za pakatel, pak už jen redukcaky a lahve si seženete tzv. ztracené, které jsou napsány na neregistrovaného zákazníka, abyste nemusel platit za pronájem.
hodnocení

lóni .. jste se nemohl ozvat :D :D

U nás kontrolujou čísla lahví a jako neregistrovaný nemáš šanci..Asi jiný kraj jiný mrav

hodnocení

1x
Jediné naší znacku
Svarecka - home edition #2
Svarecka - home edition #3
Svarecka - home edition #4

hodnocení

0x
Laserová zváračka za 712 Kč a druhá zdarma. Asi nepríde žiadna. Asi tak…
hodnocení

tu druhou jsem ani necekal .. jupíí
jak pisu v odpovedi nize .. neco hobby za hobby cenu .. necekam zazrak .. rad si hraju
trtr
Zdravím, to raději Lidlovku nebo PanterMax.

hodnocení

0x

Podvod,nič iné. Taká kombinácia snáď ani neexistuje.

hodnocení

0x
Mně se tam líbí ta poznámka: "Pokud se dostanete do situace, kdy nemůžete zaplatit, zkuste to prosím ještě několikrát." To asi pro ty, kteří chtějí o 700 přijít víckkrát. :-D
Nebuď podezíravý, těch několik desítek tisíc navíc vrátí na účet zpátky *palec*

Výživné jsou též obchodní podmínky.*smich*

Nezaručujeme, neprohlašujeme ani nezaručujeme, že vaše používání naší služby bude nepřerušené, včasné, bezpečné nebo bezchybné. Nezaručujeme, že výsledky, které lze získat používáním služby, budou přesné nebo spolehlivé. Souhlasíte s tím, že čas od času můžeme službu odebrat na dobu neurčitou nebo službu kdykoli zrušit, aniž bychom vás o tom informovali. Výslovně souhlasíte s tím, že používání nebo nemožnost používat službu je na vaše výhradní riziko. Služba a všechny produkty a služby, které vám jsou prostřednictvím služby poskytovány, jsou (kromě případů, které jsme výslovně uvedli) poskytovány "tak, jak jsou" a "jak jsou dostupné" pro vaše použití, bez jakéhokoli zastoupení, záruk nebo podmínek jakéhokoli druhu, ať už výslovných nebo předpokládaných, včetně všech předpokládaných záruk nebo podmínek prodejnosti, obchodovatelné kvality, vhodnosti pro konkrétní účel, trvanlivosti, titulu a neporušování práv.

hodnocení

0x
Ta svářečka není určená pro evropu, napajecí napětí má 110V!
Aby bylo něco levně vyrobeno tak to něco musí mít ošizeno a bude se s tím blbě vařit kór začátečníkům.
Radši v bazaru kupte starou poctivou kvalitu.
Ošidili to napájecí napětí, vinutí na 110V má jen poloviční délku:)
Ale na 230 už to bude mít nějakej výkon, hodně krátce:)
asd1

Žádných 110, Je tam US a EU verze.

Samo pokud koupí US tak ta je na 110

Platit ze spešl účtu kde nebude víc než na ten bazmek.

Výhodnost je dost loterie *smich*

Teď jsem na to znova kouknul a nevím, že by to tu bylo zmíněno, ale ohledně tý výhodnosti - poštovné při 1 kusu stojí totéž, co ta hračka, takže to vyjde na dvojnásobek.
Já jsem viděl na odkazu zarámováné 110.
Naši překupníci nabízí levné svářečky a se zárukou. Pozor je třeba dát na hliníkové svařovací kabely a malé sekundární napětí které je nevhodné pro bazické elektrody.
tipa.eu/...
ja1

Za 1500 a ještě 250A? Maximálně tak "čínských ampér". Neboli PMPO *smich*

5kVA? Tak to asi nepůjde z běžné zásuvky 16A, jedině mít průmyslovou 32A, což je v domácnosti úplně gh. Tak max 140A, aby běžný 16A jistič chvíli vydržel než se ohřeje a vypne.

ja1

Já jsem koupil bazarovou TARA 141 i s kabely a samozatmívací kuklou za asi 2500, výroba TNZ Brumov, uvnitř ještě klasické a běžné součástky s drátovými vývody, žádná exotika, to v případě poruchy opraví trafopájkou každý slušný elektrotechnik.

Plechová hliníková krabice, bombensicher und idiotenfest.

Svářečky si prostě berou více než jmenovitých 16A. Počítá se s tím že při zatěžovately 60% chvilku jistič vydrží.
asd1

250A při udávaných 22V ne nějakých 11A, + ztráty tak o něco víc = 16A bohatě stačí.. Ovšem to už si může spojit dvě autobaterky do série a má to samý *smich*

Btw kdo doma používá 250A? Ale tak ropovod je asi běžná potřeba zahrádkáře*smich*

Levná čína (a nejlíp koupit tady, Lidl nebo tenhle překupník) je dobrá tak na ulepení vrátek.. Za chytřejší považuju vzít něco od Kuhtreiberovců = Gama, KitIn, Omicron. Stojí 2-3x tolik, ale vyplatí se to, práce s tim je jiiej level než ty šidítka.

ja1

ra20z: Vždyť ano, a těch 140, když zavřu obě oči tak 160A, je tak maximum pro normální způsob svařování na běžné zásuvce jištěné 16A jističem nebo pojistkou (neproklemovanou!) drátem. A dokonce někdy bývají ve starých instalacích zásuvky jištěné i 10A. To je potom radost...*ee*

Ne že vyvaříte čtvrt elektrody a šlus, čekat než vychladne přehřátý jistič abyste mohl pokračovat

Absence výstupní tlumivky a malé napětí sekundáru rozhodně mezaručuje dobrou práci.
Doma mám stařičkou kitinu 145 a jestě nikdy se mne nepodařilo aktivovat ochranu proti přehřátí ani při pálení. Mam také shepacha tig/mma, nákupní cena byla o 4000 větší než na internetu. Kupoval jsem ho v místní kamenné prodejně a ti si nechají v číně montovat vnitřek na objednávku a při svařování bazickou elektrodou je stabilita a zapalování oblouku hodně znát.

trtr
hodnocení

0x

Je tady někdo, kdo má třeba tu PanterMaxku? Prý to vaří celkem dobře, za ty prachy. Jasně, elektrody (třeba EsaB) jsou nutné.

bill
hodnocení

0x

svářečka je vlastně jenom proud a napětí a regulace

Když jsem musel, tak jsem nastartoval auto a připojil dvě další baterie do série (= 37V DC) a startovací kabely a vesele svařoval.

Ruský způsob funguje. Zejména tam, kde nemáte elektřinu, centrála je drahá... Blbě jsem připojil plus a mínus tak to blbě pálilo (Prý je důležitá Polarita odkud kam teče proud), ale nějak jsem to zavařil.

Takže, proč by to nemělo fungovat, i svářečku z Lidlu jsem kupoval za pár stovek a to dokonce i tu invertor novou s tlumivkou tehdy když měli v jedné řadě (Pak už zase tlumivku neměli), tak mě vyšla pod 1000 Kč (I když její hodnota byla odhadem 2000 Kč) - Kileroz tehdy na to dělal recenzi a ta s tlumivkou byla ihned vyprodaná. Také mám tu trafo z Lidlu

Zkrátka záleží co přesně chceš svařovat :) Je to o komfortu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]