Nejste přihlášen/a.
Výživné jsou též obchodní podmínky.
Nezaručujeme, neprohlašujeme ani nezaručujeme, že vaše používání naší služby bude nepřerušené, včasné, bezpečné nebo bezchybné. Nezaručujeme, že výsledky, které lze získat používáním služby, budou přesné nebo spolehlivé. Souhlasíte s tím, že čas od času můžeme službu odebrat na dobu neurčitou nebo službu kdykoli zrušit, aniž bychom vás o tom informovali. Výslovně souhlasíte s tím, že používání nebo nemožnost používat službu je na vaše výhradní riziko. Služba a všechny produkty a služby, které vám jsou prostřednictvím služby poskytovány, jsou (kromě případů, které jsme výslovně uvedli) poskytovány "tak, jak jsou" a "jak jsou dostupné" pro vaše použití, bez jakéhokoli zastoupení, záruk nebo podmínek jakéhokoli druhu, ať už výslovných nebo předpokládaných, včetně všech předpokládaných záruk nebo podmínek prodejnosti, obchodovatelné kvality, vhodnosti pro konkrétní účel, trvanlivosti, titulu a neporušování práv.
Žádných 110, Je tam US a EU verze.
Samo pokud koupí US tak ta je na 110
Platit ze spešl účtu kde nebude víc než na ten bazmek.
Výhodnost je dost loterie
Za 1500 a ještě 250A? Maximálně tak "čínských ampér". Neboli PMPO
5kVA? Tak to asi nepůjde z běžné zásuvky 16A, jedině mít průmyslovou 32A, což je v domácnosti úplně gh. Tak max 140A, aby běžný 16A jistič chvíli vydržel než se ohřeje a vypne.
Já jsem koupil bazarovou TARA 141 i s kabely a samozatmívací kuklou za asi 2500, výroba TNZ Brumov, uvnitř ještě klasické a běžné součástky s drátovými vývody, žádná exotika, to v případě poruchy opraví trafopájkou každý slušný elektrotechnik.
Plechová hliníková krabice, bombensicher und idiotenfest.
250A při udávaných 22V ne nějakých 11A, + ztráty tak o něco víc = 16A bohatě stačí.. Ovšem to už si může spojit dvě autobaterky do série a má to samý
Btw kdo doma používá 250A? Ale tak ropovod je asi běžná potřeba zahrádkáře
Levná čína (a nejlíp koupit tady, Lidl nebo tenhle překupník) je dobrá tak na ulepení vrátek.. Za chytřejší považuju vzít něco od Kuhtreiberovců = Gama, KitIn, Omicron. Stojí 2-3x tolik, ale vyplatí se to, práce s tim je jiiej level než ty šidítka.
ra20z: Vždyť ano, a těch 140, když zavřu obě oči tak 160A, je tak maximum pro normální způsob svařování na běžné zásuvce jištěné 16A jističem nebo pojistkou (neproklemovanou!) drátem. A dokonce někdy bývají ve starých instalacích zásuvky jištěné i 10A. To je potom radost...
Ne že vyvaříte čtvrt elektrody a šlus, čekat než vychladne přehřátý jistič abyste mohl pokračovat
svářečka je vlastně jenom proud a napětí a regulace
Když jsem musel, tak jsem nastartoval auto a připojil dvě další baterie do série (= 37V DC) a startovací kabely a vesele svařoval.
Ruský způsob funguje. Zejména tam, kde nemáte elektřinu, centrála je drahá... Blbě jsem připojil plus a mínus tak to blbě pálilo (Prý je důležitá Polarita odkud kam teče proud), ale nějak jsem to zavařil.
Takže, proč by to nemělo fungovat, i svářečku z Lidlu jsem kupoval za pár stovek a to dokonce i tu invertor novou s tlumivkou tehdy když měli v jedné řadě (Pak už zase tlumivku neměli), tak mě vyšla pod 1000 Kč (I když její hodnota byla odhadem 2000 Kč) - Kileroz tehdy na to dělal recenzi a ta s tlumivkou byla ihned vyprodaná. Také mám tu trafo z Lidlu
Zkrátka záleží co přesně chceš svařovat Je to o komfortu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.