Ahoj. Zkusmo jsem si udělal pár sklenic kysaného zelí. Nakvasilo výborně. Nyní ho mám už v lednici. Ale na dně sklenic je jakási bílá usazenina... Tipuji kvasinky. V pohodě? Nebo to mám nějak promíchat? Přendat do jiných sklenic? Děkuji.
Já bych to neřešila. Až otevřu, jestli bude smradlavé nebo měkké jako hadr, pak je řešení na místě. Vybrala bych sklenici a to dole bych nechala a vylila. Jinak když je zelíčko bez divného, jakoby acetonového zápachu, pak není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.