Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Bílé usazeniny pod kysaným zelím

Od: norman odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Zkusmo jsem si udělal pár sklenic kysaného zelí. Nakvasilo výborně. Nyní ho mám už v lednici. Ale na dně sklenic je jakási bílá usazenina... Tipuji kvasinky. V pohodě? Nebo to mám nějak promíchat? Přendat do jiných sklenic? Děkuji.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Já bych to neřešila. Až otevřu, jestli bude smradlavé nebo měkké jako hadr, pak je řešení na místě. Vybrala bych sklenici a to dole bych nechala a vylila. Jinak když je zelíčko bez divného, jakoby acetonového zápachu, pak není co řešit.

 

hodnocení

0x
avatar diesel

Je to v pohodě!

 

111®
hodnocení

0x

to jsou usazeniny z mléčného kvašení , klidně vypít...to jsou probiotika

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]