Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi nějaký nástavec na vrtačku, který udrží delší vrut na pohodlné zašroubování? Mám pouze klasiku magnetický bit a jak je dlouhý vrut, tak se mi to kroutí a padá než se vrut zavrtá do materiálu. Děkuji
Mě naprosto vyhovuje standardní držák Makita, to černé s nápisem je posuvný váleček, který bezpečně udrží hlavičku běžného vrutu. makita-eshop.cz/...
A co takhle si to vždy předvrtat:?! Když se to předvrtá, tak se vrut ani s nevdhodným bitem nekroutí a jde tam o hodně lépe než bez předvrtání!
No já právě řeším situaci, kdy sám držím žaluzii na okně a musím rovnou šroubovat. Jinak bych to tak samozřejmě udělal.
Milane proč dvě vrtačky? V pohodě jen jednou -označí místa vrtnu dírky, vyměním vrták za bit a šroubuji, Jak jednoduché. Ale on takový malý pomocníček jako je např PAS D7 je taky užitečný spolu s akuvrtačkou. ALE záleží na umu,šikovnosti či zručnosti a znalostech. Samozřejmě-každý nějak začínal a získával opotřebné znalosti a umění. Jen tak mimo i jednou rukou držet a druhou navrtat jde a daný materiál proti posunu zajistit taky lze a pak jen šroubovat.
A udělal - předělal jsem na několika oknech žaluzie ( místo rozbitých na plastové okna) na žaluzie do dřevěných oken
trtr má pravdu.
Nevím, jaké máte vruty, ale mám od synka "krabičku od Makity" s nástavci, jak píše pan trtr, "ne jen PH, PZ, PL, TRX,", ale i s různou velikostí. Když vyberu správný nástavec, tak vrut tam drží v pohodě. Jasně, že vrut dlouhý 200mm nedrží, páč je dost dlouhý, ale svisle drží v pohodě, vodorovně je třeba špičku přidržet. Do nářadí se občas musí koupit něco kvalitního..
Přeji jen pohodovou práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.