Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistič vzduchu do domácnosti

Od: yarda1 odpovědí: 10 změna:

Napadlo mne pořídit domů nějaký čistič vzduchu. Měl by zvládnout aspoň středně velký pokoj. Zatím s tím nemám zkušenosti, ani neznám nikoho kdo by něco takového měl doma. V poslední době mne něco dráždí ke kašli, třeba by něco takového mohlo pomoci. Dlouho větrat v současné době se moc nemůže.

Máte s tám někdo zkušenost?

zbozi.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Skor navrhujem vysetrenie u alergologa.

trtr
hodnocení

2x

Jj, IONIC CARE je super, máme dva. Jednoduchá obsluha, udržba, malá spotřeba, ticho, cena přiznivá a jedou nonstop už více než doba záruky a hlavně fungují (minimum prachu doba,...). Doporučuji.:)

hodnocení

0x
Na triton x6 od ionic-care je spolehnutí. Je úplně tichý a docela odolný.
riva

Měl jsem jeden a pořídil později i druhý. Jednou týdně otřu elektrody od zachyceného prachu.

hodnocení

0x

Nevyhazujte peníze za krámy, dokud si nebudete zaručeně jistý, že vám to pomůže. Jako první navštivte lékaře. Podle výsledku se pak budete léčit nebo odstraníte příčinu. Čistička vzduch má smysl pro zakouřenou restauraci. V normální obytné místnosti není k čistění vzduchu žádný důvod.

trtr

No dříve jsem si to taky myslel, ale dnes je tolik poletujících částic + vliv emisí PM z ulice, že je to až neskutečné. Navíc i v případě nemocného člověka, ten IONIC nejen čistí vzduch a zachycuje bakterie, ale i ionizuje vzduch. Ale chápu Vás, taky jsem byl něvěřící Tomáš.

yarda1
hodnocení

Já mám lékařku doma, kdyby měla podezření, že jsem na něco alergický, asi by mne k odborníkovi hnala. S tím prachem to asi bude podobně jako s prádlem. Když jsme si pořídili sušičku, kolik sajrajtu vždy vyhazuji z filtru. A to je po vyprání a odstředění.

trtr

Zdravím, tak doktor doma je dobrý, ale ví te jak, nikdy nekurýruj rodinu a přibuzné! S tou sušičkou věřím, během sušení se něco ještě z prádla uvolní - prádlo se tře.

hodnocení

0x

S klidem mohu doporučit tuto čističku vzduchu alza.cz/...

Máme jí přes rok, syn je alergik a má ji v ložnici. Ale zvládá i větší místnost. Dost jsem se výběru věnovala, hledala jsem, jaké parametry by měla mít, aby byla účinná. Syn říká, že co ji má, krásně spí, hlavně v pylové sezóně.

Čistička dobrá, filtre drahé. Každá sranda niečo stojí. Za pár mesiacov začne zapáchať uhlíkový filter. Tak ho vyhodím a ešte pár mesiacov to potiahnem so samotným sladaným HEPA filtrom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]