Nejste přihlášen/a.
10 let jsem používal Sodastream, u kterého když jsem vodu nasytil CO2, tak tam tlak zůstal, a bylo nutné stisknout odpouštěcí ventil, aby šla láhev vytáhnout. Nasycenost sody byla dostatečná, a vyrobil skutečně těch cca 80 Litrů sody. Teď jsem byl nucen koupit nový (starý se porouchal), a když vodu sytím, tak CO2 hned uniká, a i po několikatém dlouhém sycení je sifon stále poměrně slabý, a navíc vyrobím ani ne polovičku(cca 40 Litrů). Napište prosím jestli Vám při sycení také ihned utíká CO2. Láhev je nová, a řádně utažená. Těsnění nad hrdlem je také v pořádku. Možná to tak má být, ale rozhodně s výrobníkem nejsem spokojen. Díky.
Presne ze stejneho duvodu jsem asi po roce prestala pristroj pouzivat a zbavila se ho! Totez i muj syn. Zpocatku velke nadseni, ale po urcite dobe velke zklamani.
Oprava tesneni by byla tak draha, ze se financne vubec nevyplati.
Ale rada si prectu pozitivni recenze!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.