Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní ručníků s povlečením

Od: lukys® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

je v pořádku prát ručníky spolu s povlečením za předpokladu že peru na 60?

Peru tyto dvě věci odděleně ale říkám si že pokud to je na 60 že se vlastně nic extra nestane a bude to hygienické tak nebo tak...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Já to peru pohromadě a je to pěkně čisté a voňavé. Taky na 60. Jsem sama a než bych naplnila pračku všechno zvlášť, to by trvalo.

hodnocení

Asi tak, taky jsem sám a příjde mi to trochu zbytečné tu pračku zapínat dvakrát...

km
Tak to dejte dobromady *srdce*

trtr
hodnocení

2x
Zdravím,jako chlap ok, ale pokud to budete dělat pravidelně, tak třeba hrubší ručník opotrebi povlečení.

id
hodnocení

0x
Pokud ručník je červený a pouští barvu, neprat třeba se žlutým povlečením.
trtr

Jasně, nové věci solo, v případě extremního barvení ustálit octem (přidat do praní).

hodnocení

0x

Já peru cíchy zvlášť a ručníky také zvlášť. Cíchy porubu, s předpírkou a na 40°C a kk cíchám pyžama, trička na spaní,vždycky jich mám více. S aviváží. Ručníky s útěrkami také tak, vždycky jich mám 5 + utěrky a to stačí. Bez aviváže. A pak do sušičky s nimi, ta je načechrá. *mir*Asi to vyjde dráž, ale ještě jsem nezkrachovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]