Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oznamovací povinnosti stavby

Od: petraf odpovědí: 1 změna:
Zdravím, mám dotaz ohledně oznámení bourání stávající stavby a výstavby nové. Vedle naší bytovky se ma stavět nová po zbouráni stávajícího komínu a kotelny. Před lety jsme byli informováni jako dotčené osoby prostřednictvím oznámení na úřední desce města, pak se dlouho nic nedělo. A dnes po příchodu domů z práce jsem zjistila, že od rána zahájili kácení a mírne bourací práce. Nikde na budově, ani na úřední desce není vyvěšeno, že stavba( bourání) bude zahájeno. Přitom mi původně na stavebním úřadě bylo řečeno, že i o bourání budeme informováni předem, už jen z důvodu, že bude předem pořízena fotodokumentace našich štítových bytu, na které bude nová bytovka přímo napojena.Jaky je správný postup z jejich strany- mají oznamovat atd? Děkuji Petra

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x
Určitě mají platné stavební povolení a nebudou vám jistě hlásit jednotlivé fáze prací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]