Nejste přihlášen/a.
V příloze je mravenčí písmo,které rozluštím s bídou přes brejle/lupu a ráda bych si přitopila novým tělískem.Pro funkci je poloha stojatá,takže,jak se má zapojit do sítě,když vidlice je napevno na straně,kde se nasává vzduch,tj. u zdi.Pokud použiji prodlužuvačku,tak to nestojí,ale leží šikmo,což je nedovoleno,neví to někdo,kdo ten krám má event.? O tom,jak se to zapíná je "matematicko-grafický" rebus skupina A a B má postupy zapnutí :-o
Podlahli ste reklame smejdov, vratte to do 14 dni a bude pokoj. Nejaky realny ohrev a prijemnu pocitovu teplotu si od toho neslubujte a este ako bonus hrozi poziar od cinskeho smejdu. Aky to ma prikon?
Značka Eta by měla mít záruku kvality,i když? Příkon 400 Wat.proto jsem ho vybrala,ostatní měli 1000cové příkony
Aha, tak preco ste si nevybrali napriklad 10 W? Fyzika nepusti, ak chcete mat teplo, musi to mat nejaky rozumny prikon. 400W je pre beznu velkost miestnosti nic, nepocitite to. Toto vratte a kupte si 2 kW konvektor s ventilatorom.
Eta je davno predana do zahranicia a je to len nalepka pre cinsky tovar.
Nepotřebuji vytápět celou místnost,jen přitopit malinko,tam,kde se út jaksi nedostane,takže nějaký zdroj vždy mám navíc,ale větší starý typ jsem dala do sběrného dvora,co zabíral místo v létě.
Jestli si chcete místně přitopit, kupte si normální teplovzdušný ventilátor 2 kW s termostatem. Kdybyste ho chtěla mít přímo u nohou, tak ho můžete zapnout na poloviční výkon. Tenhle šmejd vraťte, dokud je čas. Je to věc naprosto k ničemu. Se výrobou ve Hlinsku nemá nic společného.
Za málo peněz chcete hodně muziky. Buď to vraťte a kupte s větším výkonem a nebo mrzněte. A ETA už není zárukou kvality. Je to obyčejná ČÍNA. My jsme jen montovna. To aby bylo jasno.
400W možná do vnitřku skříně el. rozvaděče, aby nedocházelo ve venkovním prostředí ke kondenzaci vlhkosti. Běžně se dělá topení na cca 45W pro takový účel.
Nebo proti zámrzu někde ve vodovodní šachtě.
Klasický se šňurou mě nezaujal,ale naopak je to bytelný špalíček,skladný, potřebuji mírně nahřát podlahu,ale nikoliv vyhřívat,nepotřebuji zvyšovat teplotu,kterou dýcháme,ale jen podlahu.Recenze někde jsem četla je to 50/50.Zajdu ještě do prodejny s tím vypínáním :-/
vyt = popálila jsem se,páč je vřelý,taková krpa
--------------------------------
z návodu:
UPOZORNĚNÍ – Některé části tohoto
výrobku se mohou stát velmi horkými a
způsobit popálení.
Pokud budete reklamovat vřelost, asi neuspějete.
Na ohřívání od podlahy mohu doporučit staré ETA 613 a 930 s vodorovným výstupem. Používám je v dílnách, kde potřebuju zahřát vzduch po dobu práce. Mám je 50 a 40 let a za tu dobu potřebovaly jen vyčistit a namazat motorek. Naopak současné s kruhovou spirálou mají vymlácená ložiska za jednu sezónu.
provyt ::: Aby se trefil malého vypínače se musí dotknout toho tělesa,jinak,jak je v chodu, navíc ztuha a musí se zatlačit,vypadadl by tlakem na zem,navíc ho mám na odvrácené straně,jak přistupuji
Vypadá, že lze vidlicí A5 otáčet po zamačknutí čudlíku A6.
Z obrázků není jasné, jaké místo je vyžadované mezi zdí a nasáváním A4, to asi bude někde v textu. Nebo to nebude nikde. Dalo by se předpokládat, že je to udělané na běžné zásuvky a těch pár centimetrů bohatě stačí. Spíš bude problém, že celá léta se dělaly zásuvky cca 20 centimetrů nad zemí, takže i ten, kdo je nemá zastavěné nábytkem je na tohle stěží použije.
Dodržení provozní polohy je u tohoto typu spotřebiče nezbytné.
Tak mě napadá při 400W, nesplnil by tenhle účel obyčejný fén (vysoušeč vlasů), to bývají podobné příkony, jen to asi neni dělané na delší provoz. A nebo horkovzdušný ventilátor (ty bývají většinou maximalistické na 2 kW).
400 W dokáže o něco málo zvednout teplotu místnosti, tak o 2 stupně. Záleží na velikosti místnosti.
ETA je nějaká teroristická organizace, ne žertuju, to je někde ve Španělsku, ale každopádně ETA patří mezi ty prodané značky a pod značkou ETA se prodává skoro cokoliv (snad ne to úplně nejhorší), je to opravdu jen značka nic víc. Zase na druhou stranu kopie žehličky ze sedmdesátých let eta.cz/... neni zase tak špatná (ženská část rodiny si je chválí), ale s tankovzdorným původním výrobkem má společný opravdu jen ten nadčasový design (už jsem u ní několikrát opravoval nějaké drobnosti jako uvloněné šroubky, tak vím, co je uvnitř a vím i co bylo uvnitř té původní z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let).
Tak asi,máte přehled.Vybrala jsem si ze dvou důvodů 400Watt,protože to odpovídá tomu,k čemu si to kupuji.V této velkoplošné prodejně si tím také přihřívají asi nohy,takže mají asi ty el.zásuvky také nízko,no to máte fakt pravdu,já u země je nemám a tam to právě potřebuji.Ale, když ani pořádně nejde zapojit,tak s tím tam zajdu,ale vadímě to dost,abych podotkla.
Eta byla nějaká TO někde v latinské Americe,či co.Ale Eta byla česká značka,my měli 2/3 vyhřívače ze závodu Milotice u Hranic,sloužili v garáži,ale i v OP u Tv,ale z obavy,že už jsou hodně staré a odborně je nikdo nekontrolovat,hodila jsem je do sběráku.
Ten malý vyhřívač jsem vyzkoušela,vyhovoval by mi i malou hlučností,teploty se dají snížit/zvýšit,nastavit na několik hodin,ale má to několik chyb: a/ fouká to ve výši 145 cm ,což mám zásuvky,což je vysoko,vyhřívat potřebuji kotníky...b/ jak se plast nahřeje,při vypínání čudlíku si přichytnu jednou rukou vytápěč,abych čudlik blbě umístěný nahmatala a popálila jsem se,páč je vřelý,taková krpa od konstruktérů ...
Podívejte na obrázky, při velikosti výrobku (Š x V x H) 8,5 x 16,5 x 12 cm a hmotnost výrobku 0,4 kg to nebude problém...prostě zapojíte do zásuvky ve vaší výšce 145cm...a topíte. Podruhé dejte typ výrobku, kloudná odpověď bude rychlejší...
A rádce @ml ... Vypadá, že lze vidlicí A5 otáčet po zamačknutí čudlíku A6. Nastavíte podle zásuvky, tedy podle polohy kolíku...
Doplním o návod, v prohlížeči si zvětšíte písmo...
Bývá tam PTC článek, těch 400 W prostě vyrobí 400 W tepla. Měl jsem to v ruce a pokud to nesmrdí a funguje tak to nemusí být špatný. Mívá to typicky okolo 400 W.
Pokud tady Někdo radí 2 kW - tak to je asi dobrý nesmysl - protože tím udržím teplotu v 50 let starý nezateplený chatě s dřevěnými profukujícími okny i při venkovních -12°C (cca 30m2) ...
Jiná věc je, pokud potřebujete rychle nahřát z mrazu. Pak samozřejmě i 8 kW se hodí...
To jsem před lety darovala k vánocům synovi k počítači a i když se špatně udržuje,ale tam se hodí,má stabilní místo.Já potřebuji místa měnit,podle toho,kde jsem nebo návštěva.Plocha má 56m2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.