Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit zaseklý (stržený) kulatý uzávěr výpustě vody u vany

Od: robert odpovědí: 4 změna:
Prosím poradíte jak opravit zaseklý (stržený) kulatý uzávěr výpustě vody u vany. Nenašel jsem ani žádný šroub, který by se u uzávěru dal odšroubovat. Děkuju za typy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Bud je to klikklak a ten pujde vysroubovat nebo tam je sifon s ovladanim a ta zatka je tam pouze nasazena. Ta pujde vyndat pomoci noze. Klikklak pujde rozchodit WD40, pripadne vymenit.
robert
hodnocení

Kulatý uzávěr jsem už sundal ale zůstal mi stále zavřený ten špunt k vaně. Nevím jak dál postupovat, jaký mechanismus je uvnitř. Opět předem děkuju za info
Jak opravit zaseklý (stržený) kulatý uzávěr výpustě vody u vany
Jak opravit zaseklý (stržený) kulatý uzávěr výpustě vody u vany #2
Jak opravit zaseklý (stržený) kulatý uzávěr výpustě vody u vany #3

robert
hodnocení

Díky hned ráno vyzkouším

robert
hodnocení

Kulatý kryt jsem už sundal, pod vanou mám sifon, ale špunt od vany je zavřený a nevím jak ho dát do polohy, aby voda mohla odtékat. Děkuju za typy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]