Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna vodoměru

Od: lorenc odpovědí: 4 změna:

Zdravím.V pondělí mě mají po změně dodavatele měnit vodoměr na vodu z vlastního zdroje.Po dohodě s partákem vodařů jsem ten starý a předsažený filtr namontoval podle instrukcí(původně neměřil všechnu vodu).Nový má mít stejnou délku,ale stejně jsem na vývod z vodoměru použil z důvodu pružnosti PE trubku.A včera mě ten vedoucí psal,že mě může stát výměna do 4000 kč.Prý přijedou dva a podle jejich hodinové sazby a najetých km.V obci budou dělat výměn více a počítám,že dopravu naúčtují ke každé zakázce.Pro mne jako amatéta je to práce na deset min.A oni přijedou dva,jeden by se asi bál vlezt do neznámýho baráku.Co si myslíte o ceně montáže?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

0x

V podstatě to odpovídá (pokud to je včetně ceny vodoměru a ne jen za práci).

hodnocení

0x

včetně vodoměru ano bez vodoměru ne

lorenc
hodnocení

Pán se o ceně vodoměru nezmínil,ani já nevím,jestli se ten původní platil.Ale pamatuju,že jsme u něj platily cejchování.A pronájem jako u elektroměru se neplatí,a tak si myslím,že v tom bude i cena.Těžko by nám to používání nechaly zadara.Napíše sem někdo,jak to je u Vodárenské as?

lorenc
hodnocení

Ještě bych měl uvést sídlo spol.Soběšická,Brno-Lesná.Každá to múže mít jinak.Díky za reakce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]