Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych radu protože uvažujeme o nové pokládce dlažby a zajímalo by mě jak se teď pohybují ceny za práci. Keramická dlažba /...Pokládka proběhne v interiéru viz přiložené obrázky.
Jednu nabídku už mám, cena za 1 m2 včetně lepidla a spárovačky je 1 250,- Kč.
Chtěl bych se zeptat jestli je z vaší zkušenosti cena v současné době (02/2025) v pohodě.
Děkuji
Už jsem si doma dlažbu pokládal, ale bylo bo v místě, kde o to moc nešlo. Tady bych se toho obával. Práci tohoto řemeslníka znám je velmi šikovný, ale ta cena se mi zdá trošku přepálená.
Cena soklu je uvedená zvlášť: 250,- Kč za metr.
Cesta dopravy řemeslníka je naceněna zvlášť.
Nákup dlažby včetně dopravy si zajišťujeme sami.
Ne, pokládat se to bude na původní litou podlahu. Vydržela by tu asi nejmíň 100 let+, ale žena si přeje dát novou dlažbu.
@jkr ... v tomto případě bych se snažil ukecat ženu, aby od toho nápadu upustila, Takovou dlažbu, jako tam teď máte, už Vám nikdy nikdo neudělá. A za tu ušetřenou "10-ku" ať si koupí novou kabelku
Díky za nazor, odhaduji že celá akce včetně dlažby a dalších materiálů + práce by vyšla na takových 25 000 - 27 000 Kč, a to mluvíme o necelých 10 m²
Moc hladký povrch a moc velké dlaždice, časem se to od podlahy odtrhne i s použitím flexi lepidla, to lepidlo není zase tak pružné, aby vychytalo dilatace
podle mě odhadem normální cena, ale koukněte sem:
cenikyremesel.cz/...
pokud znáte práci toho řemeslníka a dělá pečlivě, tak je to velké plus.
dál si myslím, že kvalitní, pěkný a trvanlivý materiál, který se dobře udržuje, překrejete pravým opakem... jen škoda toho cementu vpravo podél zdi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.