Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokládka nové dlažby v chodbě / cena na 1m2

Od: jkr® odpovědí: 26 změna:

Potřeboval bych radu protože uvažujeme o nové pokládce dlažby a zajímalo by mě jak se teď pohybují ceny za práci. Keramická dlažba /...Pokládka proběhne v interiéru viz přiložené obrázky.
Jednu nabídku už mám, cena za 1 m2 včetně lepidla a spárovačky je 1 250,- Kč.
Chtěl bych se zeptat jestli je z vaší zkušenosti cena v současné době (02/2025) v pohodě.
Děkuji

Pokládka nové dlažby v chodbě / cena na 1m2
Pokládka nové dlažby v chodbě / cena na 1m2 #2
Pokládka nové dlažby v chodbě / cena na 1m2 #3

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

2x

No jak pro koho. Pro mne neee!

jkr®
hodnocení

děkuji za názor.
pytellepidla
A sám by jste to nedal?..
Na ten podklad to musí bejt jedna báseň pokládat..
Jestli je to 1250.-za metr práce+ lepidlo.při dlaždicích60×60 mi přijde docela pálka..
Kdyby to byla nějaká mozaika tak dejme tomu...
Na to musí stačit cca 3pytle.s velkou rezervou a ještě zbyde..
re4zon
Resit nejake pytle lepidla je pomerne smesne, to je proti cene prace zanedbatelna polozka.
jkr®
hodnocení

Už jsem si doma dlažbu pokládal, ale bylo bo v místě, kde o to moc nešlo. Tady bych se toho obával. Práci tohoto řemeslníka znám je velmi šikovný, ale ta cena se mi zdá trošku přepálená.

hodnocení

2x
Doporučuji udělat si sám/sama. Je to pohodový relax a roky pak budete mít při pohledu na dlažbu dobrý pocit. :)
pytellepidla
Taky si myslím.
A člověk z toho bude mít radost a dobrý pocit s odvedené práce.
Ale třeba pán nemůže ze zdr.důvodu..
jkr®
hodnocení

Už jsem si doma dlažbu pokládal, ale bylo bo v místě, kde o to moc nešlo. Tady bych se toho obával. Práci tohoto řemeslníka znám je velmi šikovný, ale ta cena se mi zdá trošku přepálená.

re4zon
hodnocení

0x
Jestli je to i se soklikem kolem a s dopravou, tak mi to nijak prehnane u tak male zakazky neprijde. Si to rozpocitejte orientacne na hodiny komplet vcetne cesty, nakupu materialu atd a vyjde celkem normalni cislo.
jkr®
hodnocení

Cena soklu je uvedená zvlášť: 250,- Kč za metr.
Cesta dopravy řemeslníka je naceněna zvlášť.
Nákup dlažby včetně dopravy si zajišťujeme sami.

krtek6

@jkr: tak v tom případě je to přepálená cena...běžně tak polovina...:)

hodnocení

0x

Jaká dlažba-formát... jinou cenu budou počítat třeba za dlažbu 30x30 a jinou za 100x100!

V otázce 60x60x0,95cm...

pecenkav
hodnocení

0x

A je v tý nabídce i cena odstranění původní vrstvy? Za tyhle peníze bych do toho nešel

jkr®
hodnocení

Ne, pokládat se to bude na původní litou podlahu. Vydržela by tu asi nejmíň 100 let+, ale žena si přeje dát novou dlažbu.

pecenkav

Tak do toho bych se ukecat nenechal vůbec, ani s adhézním můstkem,

@jkr ... v tomto případě bych se snažil ukecat ženu, aby od toho nápadu upustila, Takovou dlažbu, jako tam teď máte, už Vám nikdy nikdo neudělá. A za tu ušetřenou "10-ku" ať si koupí novou kabelku :)

jkr®
hodnocení

Díky za nazor, odhaduji že celá akce včetně dlažby a dalších materiálů + práce by vyšla na takových 25 000 - 27 000 Kč, a to mluvíme o necelých 10 m²

km

pecenkav: proč?

pecenkav

Moc hladký povrch a moc velké dlaždice, časem se to od podlahy odtrhne i s použitím flexi lepidla, to lepidlo není zase tak pružné, aby vychytalo dilatace

krtek6

ona se ta podlaha taky musí obrokovat nebo zdrsnit...když vyloučíme bourání

pecenkav

A to je ten problém s cenou, pokud si to neudělá sám, tak to nebude za hubičku

krtek6
hodnocení

0x

1250,-/m2? A to je cena i včetně té dlažby? Nebo jen samotná práce?

km
hodnocení

0x

podle mě odhadem normální cena, ale koukněte sem:
cenikyremesel.cz/...
pokud znáte práci toho řemeslníka a dělá pečlivě, tak je to velké plus.

dál si myslím, že kvalitní, pěkný a trvanlivý materiál, který se dobře udržuje, překrejete pravým opakem... jen škoda toho cementu vpravo podél zdi...

asd1
hodnocení

0x
Taky bych to rozchlastal a nechal, prip.nalepil lino nebo natrel ten proužek cementu..
Dlazba=původní vybourat nebo aspoň zdrsnit,nova praktičtější než původní bude těžko...

tm
hodnocení

0x
Na kolik vás ta celá chodba vyjde se vším všudy? Na 50 tisíc? A to se Horste opravdu vyplatí! Řemeslník už neví, kolik by chtěli za hodinu. Vyhnat holi a vrhnout se na ti sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]