Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jedná se o vysavač Electrolux ECS52B, hadice napraskla a následně se zlomila. Je možné opravit? Myslel jsem, že hadici pouze zkrátím a posunu tu bílou koncovku na konci, ale zdá se, že je napevno. Nová náhradní hadice koupit lze, ale raději opravuji.
Děkuji.
Tak bílá koncovka je naprosto napevno. Vytrhnout nejde, vyšroubovat taky ne.
Já teda tohle řešil jen jednou a drželo to absolutně nerozebratelně. Po zjištění, že nová hadice stojí 150 korun (originál 250 ale ten nebyl skladem a možná se ani už nevyráběl) jsem tyhle pokusy vzdal. Jinak tenoto typ příslušenství jsem nakupoval v nipon cz (sáčky, filtry a naposled tu hadici).
Rovněž doporučuji podívat se na nipponcec.cz/...
a třeba si vyberete neoriginál, který bude kvalitnější než originální hadice. Nakupoval jsem tam taky příslušenství vysavačů za příznivé ceny.
Je správné, že věci opravujete, páč to se vždy hodí i u jiné práci.
Já k tomu přistupuji tak, že to bílé je nějak nasazené na to šedé. Někdo to tam přidělal, Musím přijít na to, jak to drží, pak to přendat na tu zkrácenou šedou trubku. Pokud to nepujde sundat, zkuste spojku na odpady, HT32.
Určitě to zvládnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.