Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi hučí hodiny na argonu

Od: sildenafil007 odpovědí: 3 změna:
Zdravím zkušenější. Je tu nějaký svářeč, který by mi byl schopný a ochotný vysvětli/poradit proč mi skřípne redukční ventil na argonu během svařování? Je to takový vrzavý zvuk, konstatní. Zní jak kdyby to měl za pár…

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sildenafil007
hodnocení

Jo a ručička kmitá když to kvičí
trtr

Zdravím, a otevíráte a zavíráte ventil tak jak se má? Ono to není jen tak, když to děláte blbě, tak ventil odejde.

sildenafil007
hodnocení

Vždy na konci svařování stáhnu průtok na nulu a na začátku dalšího svařování zvedám průtok na požadovaný. Otevírám láhev s citem, ručičky lezou pomalu nahoru… nikdy jsem to do nich nenahulil naplno. Je fakt že už mají něco za sebou včetně pár premrznutí a i letních veder. Nicméně kromě otravného zvuku se zdá být vše ok. prostě asi počkám až doslouží úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]