Nejste přihlášen/a.
Dvířka mají jeden pant ulomený a já teď nevím co s tím? Mám zavolat elektrikáře nebo ČEZ? Kolik taková oprava bude stát? Jsem samozivitelka takže počítám každou korunu.
3x
HDS (Hlavní Domovní Skříň) je majetek dodavatele elektřiny (možná ČEZ). Opravu musí zajistit on a Vás by to nemělo stát nic. Oznamte tuto závadu dodavateli a dál už by Vás to nemělo zajímat.
Hlavně se nepokoušejte s HDS vůbec nic dělat (ani zavírat dvířka) a zbytečně se k ní moc nepřibližujte! Může to být nebezpečné.
Jake priblizeni k HDS muze byt nebezpecne, respektive jake maximalni priblizeni je jeste bezpecne?
k2 - Pro člověka, který ví o co jde (to ale tazatelka rozhodně není) pouhé přiblížení samozřejmě nebezpečné není. Nevíme ale, o jakou HDS jde a jestli v ní nejsou nožové pojistky s nechráněnou částí pod napětím. U neznalého člověka může třeba při manipulaci s vylomenými dvířky dojít k nechtěnému dotyku, případně fatálnímu zkratu. Takže je dobré se od toho držet radši dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.