Nejste přihlášen/a.
viz foto
Mám schovávat více, než rok prošlou sardinkovou konzervu?
A proč ne, pokud není nafouklá, tak jí nic nebude, je to v oleji,
To o tý rzi jsem nepsal, protože olej by to měl udržet zevnitř v pořádku a zvenku by to rezavění viděl.
Před měsícem dojedl poslední konzervu 10 let starou, byla po kamarádce, která je měla doma nanošený z kuchyně, byla kuchařka ve špitále a její manžel to nejí, tak mi je dal, velký balení.
Kamarádka krade jídlo v nemocnici (které ani sama nespotřebuje)? No to by se mi příčilo něco takového brát
Kamarádka krade(kradla) a ještě by chtěli zvednout platy.? Nakakat a kopnout do zadele píp.. zlodějský co okrádají pacienty a pojišťovny.
Přestaňte se montovat do kamarádky, je už 6 let po smrti a že se na 1000 jídlech ušetří, neboli zbyde 1 plechovka s asi 15 rybičkama, protože se neví přesně kolik jich v tý plechovce je, tak se asi nedá dost přesně naplánovat kolik plechovek nafasovat a ty načatý zbytky ze včerejška už se pro nemocné použít nesmí.
Jinak vy kádrováci, vy si z práce neodnesete nikdy nic? Ani třeba pár papírů pro dítě na malování a nebo tužku?
To ale nesouvisí z otázkou, ta je na stáří nenačaté konzervy sardinek v oleji.
Mě se líbí jak většina zaměstnavatelů od kovidu dodnes nevyrovnala ve mzdách svým zaměstnancům ani inflaci, takže je pravidelně okrádá až na půdu v kolosálním objemu - ale vůbec se tomu tak neříká - to je zcela v pořádku a je to tak správně..kdežto zaměstnanec vezme v kanclu jednu propisku a hned je to ten nejhorší odpad
No co covykořisťování zaměstnanců, stovky miliard navíc z privatizací a dotací..kradení ve velkém se vždycky bralo za legální, že? Ale bezdomovec ukradne rohlík, zavřou ho na 2 dny a místní plátek ho bude pranýřovat ještě rok. Až na to, že krádež je obojí.
Jde vidět, že se ještě máš moc dobře. Kdyby byla apokalypsa, tak nebudeš řešit, co je napsané na té neotevřené plechovce, ale abys nějakou našel a nepošel hlady. To jsou prostě extrémně trvanlivé potraviny. Vydrží tak dlouho, jak vydrží ta plechovka. Tj. pokud není poškozená plechovka, tak to sněz a rozhodně ti po tom nic nebude.
A proč jí má sníst, když jich má třeba víc a zrovna na ní nemá chuť a schovává si jí na vánoce za rok na pomazánky a nebo na chlebíčky?
A proč ji nespotřeboval už pří minulých vánocích? O příštích vánocích ho bude mnohem více zajímat jestli ji ještě schovávat když už bude více jak 2 roky stará. Proč si na příšti vánoce nekoupit novou konzervu sardinek? Takových různých proč by se dalo vymyslet více. Nakonec by to mohlo dopadnout tak, že po více jak 10 létech ji radějí vyhodi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.