Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké trafo jako náhradu?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 9 změna:

jaké trafo doporučíte jako náhradu viz foto?

Rozměry

délka max 10 cm

šířka max 4,5-5 cm

výška max 2,6 cm

vetsí rozmery tam nevlezou do krytu svetla (lustr)

trafo je na napájení halogenových malých žároviček , 105VA 11,5 V

nenašel jsem nikde takové trafo s těmi rozmery, jsou ale s jinými rozmery to nevložím do krytu lustru, pak jedině celé nové svítidlo...

diky

Jaké trafo jako náhradu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

1x
hodnocení

taky jsem se na to díval ale má to délku 11 cm to tam práve nevleze...:)

hodnocení

0x
Pokud do lustru pod stropem nelezou osoby neznalé, co tak zkusit dát dolů kryt z toho trafa? Možná vejde...
Poraď se s elektrikářem!
hodnocení

délkove nevejde bohuzel...bud musí být délka max 9,5 cm nebo smula prtoo dotaz zde zda nekdo neví kde takové trafo sehnat, možná jsem enco na webu přehédl..diky

riva
hodnocení

0x

No a copak se přihodilo tomu původnímu? Vždyť je to jen trafo. Bylo přetěžováno?

Není to jen trafo, podle mě to z fotky vypadá na spínanej zdroj, takže asi dosloužily elektrolytický kurvitka a už nenabehne.

cl
hodnocení

0x
Pokud to jde vyměnit žárovky za LED a pak menší trafo není problém.

hodnocení

proste lustr najednou prestal svitit je uz starý trafo proste odeslo... nebudu menit za led, to je lepší koupit nový celý lustr...myslel jsem ze pdoobný zdroj lehce nekde koupím, omyl...:)

cl
hodnocení

0x
Nejde lehce koupit bo halogeny už jsou minulostí. I žárovky už se špatně shánějí. Jestli jste chtěl měnit trafo tak vyměnit i žárovky už není už moc práce navíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]