Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak vody v koupelně

Od: lucin odpovědí: 5 změna:
Přestěhovala jsem se do bytu v sedmém patře a zjistila, že v koupelně je dost nízký tlak vody. V kuchyni je tlak tak dvakrát vyšší než v koupelně. Nedá se ani normálně osprchovat. Můžu s tím něco udělat přímo v bytě na stoupačkach? Majitelka bytu to nechce řešit. Hlásila jsem to i na SVJ ale taky nic. Už jsem z toho zoufalá.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V přívodu armatury bývá sítko. Může být zanesené.K nápravě je nutné demontovat oba přívodz k armatuře.

111®
hodnocení

2x

pokud jsou tam perlátory tak ty bych nejdříve demontoval a zkusil co to udělá, pokud poteče stále špatně, je třeba demontovat baterie..

hodnocení

0x
Pokud to není "zarostlá" sprchová hlavice nebo "zapomenutý" přepínač výtok/sprcha, případně vadná baterie. Co voda do umyvadla v koupelně, taky bez tlaku? Jedná se jen o TUV? Pak zarostlé potrubí někde od odbočky pro koupelnu... Tento problém řeší majitel bytu, a to vy nejste...

lucin
hodnocení

Ještě doplním - tlak je špatný ve vaně i v umyvadle. Vedle koupelny je místnost s WC a malým umyvadlem a tam je tlak v pořádku. Sousedka nade mnou má taky nízký tlak. Jenže to nikdo nechce řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]