Přestěhovala jsem se do bytu v sedmém patře a zjistila, že v koupelně je dost nízký tlak vody. V kuchyni je tlak tak dvakrát vyšší než v koupelně. Nedá se ani normálně osprchovat. Můžu s tím něco udělat přímo v bytě na stoupačkach? Majitelka bytu to nechce řešit. Hlásila jsem to i na SVJ ale taky nic. Už jsem z toho zoufalá.
Pokud to není "zarostlá" sprchová hlavice nebo "zapomenutý" přepínač výtok/sprcha, případně vadná baterie. Co voda do umyvadla v koupelně, taky bez tlaku? Jedná se jen o TUV? Pak zarostlé potrubí někde od odbočky pro koupelnu... Tento problém řeší majitel bytu, a to vy nejste...
Ještě doplním - tlak je špatný ve vaně i v umyvadle. Vedle koupelny je místnost s WC a malým umyvadlem a tam je tlak v pořádku. Sousedka nade mnou má taky nízký tlak. Jenže to nikdo nechce řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.